Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Metal band gezocht rondom LWD

Gitarist zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 235x bekeken

Metal band gezocht rondom LWDHey, Ik ben Kars, ik ben 17 en speel al een tijdje gitaar. Ik heb eerder met mensen wat geprobeerd te vormen (qua bandjes) alleen het werd allemaal niks, ik ben enorm geïnteresseerd in Linkin Park en Pantera (natuurlijk ook veel meer bands) maar die voornamelijk. Ik ben wel gewaagd om mn muziek smaak meer uit te breiden, maar het liefst wel gewoon bij metal subgenres dan behouden Ik zit niet vaak … meer »

kars

Gitarist zoekt band(mates)

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 292x bekeken

Ik speel gitaar vanaf mijn 15e (toen Nirvana bekend werd) en ben 46 jaar. Daarna heb ik 1 keer in een bandje gespeeld maar vervolgens stond het stil. Het lijkt mij heel leuk om met gelijkgestemden een band te beginnen. Lekker spelen en plezier maken. Ik zoek daarom een bassist, drummer, zanger(es) en eventueel toetsenist. Ik woon zelf in Winsum maar ben redelijk flexibel en mobiel. Stuur een … meer »

Muzikantenbank user Ruben SpreeuwersRuben Spreeuwers

Ervaren en gedreven gitarist (55) biedt zich aan

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 292x bekeken

Ervaren en gedreven gitarist (55) biedt zich aanDecennia lang speel ik al in bandjes, maar sinds voorjaar 2023 helaas bandloos. Wil heel graag weer in een leuke band spelen op basis van vriendschap en ook serieus met de muziek bezig zijn. Heb ruime ervaring in blues en classic popsongs van jaren 60 tot heden. PS. een straal van ca. 30km rond Hoogezand is voor mij geen probleem qua reisafstand.

Muzikantenbank user AlexAlex

Gitarist/toetsenist/zangeres zoekt leuke band!

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 322x bekeken

Dag Muzikanten! Mijn naam is Sophie. Ik ben 25 jaar oud en woon in regio Den Bosch. Zelf speel ik gitaar en piano en ik kan ook zingen, maar ik ben absoluut geen professional! Ik ben op zoek naar een leuke, gezellige band, die 1 keer per week samen muziek wil maken. Ik vind het leuk om covers uit de jaren 70/80/90 te spelen. Mochten er mensen/een band zijn met dezelfde wensen en interesses, dan hoor … meer »

Sophie

Musician forming a band in Amsterdam

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 400x bekeken

Hello, I’m a 28 years old musician from Haarlem who primarily plays guitar but also sings. I write songs and release them to streaming platforms. Instead of just recording them using midi I would like to start playing them live and for that I need a band. Rehearsals will be located in Amsterdam and preferably on a weekly basis. I’m looking for a rhythm guitarist, bassist and a drummer(someone … meer »

Ids Schiere

Gitarist zoekt bluesrock band

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 298x bekeken

Gitarist zoekt bluesrock bandHallo, mijn naam is Hans, woon in Arnhem en ik ben op zoek naar een band of muzikanten om er een te vormen. Ik ben 60+ en het kriebelt weer. Ik speel gitaar en ook doe ik (veelal achtergrond) zang. Mijn doel is om met een aantal leuke mensen samen te spelen en hooguit enkele keren per jaar op te treden. Ik heb gespeeld in rock- en bluesbandjes en in een accoustische groep. Smartox, Cobbelstone Lizard, … meer »

Hans Hubertus

Boeren rock in Utrecht!

Bassist, Drummer en Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 230x bekeken

Ik wil al tijden een boeren rock band oprichten. Nu ik ben verhuisd naar Utrecht lijkt het me een goede kans om dit genre in andere delen van het land te laten horen. Zijn er mensen in Utrecht en omgeving die in de stijl van Bökkers, Jovonk, Heinoos etc. muziek willen maken? Ik speel gitaar, drums en ik zing, maar ik ben flexibel in mijn positie binnen de band. Ik ben dus opzoek naar een lead gitarist, … meer »

Ruud