Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt band(mates)

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 295x bekeken

Ik speel gitaar vanaf mijn 15e (toen Nirvana bekend werd) en ben 46 jaar. Daarna heb ik 1 keer in een bandje gespeeld maar vervolgens stond het stil. Het lijkt mij heel leuk om met gelijkgestemden een band te beginnen. Lekker spelen en plezier maken. Ik zoek daarom een bassist, drummer, zanger(es) en eventueel toetsenist. Ik woon zelf in Winsum maar ben redelijk flexibel en mobiel. Stuur een … meer »

Muzikantenbank user Ruben SpreeuwersRuben Spreeuwers

Ervaren en gedreven gitarist (55) biedt zich aan

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 292x bekeken

Ervaren en gedreven gitarist (55) biedt zich aanDecennia lang speel ik al in bandjes, maar sinds voorjaar 2023 helaas bandloos. Wil heel graag weer in een leuke band spelen op basis van vriendschap en ook serieus met de muziek bezig zijn. Heb ruime ervaring in blues en classic popsongs van jaren 60 tot heden. PS. een straal van ca. 30km rond Hoogezand is voor mij geen probleem qua reisafstand.

Muzikantenbank user AlexAlex

Sweelpop The Battle

Overig zoekt band in Groningen (Groningen) | 100x bekeken

Sweelpop The Battle‼️Sweelpop The Battle‼️ Speel jij in een band en wil je graag Sweelpop 2024 openen? Pak dan je kans tijdens Sweelpop The Battle! Tijdens Sweelpop The Battle wordt tussen vier geselecteerde bands gestreden. Het publiek kiest uiteindelijk de gelukkige winnaar. Grijp nu je kans en stuur voor 25 februari een mail naar info @sweelpop.nl met: - Naam & Leeftijd; - Motivatie; - Opname van de … meer »

Roos

Muzikanten gezocht voor band

Overig zoekt band in Groningen (Groningen) | 295x bekeken

Muzikanten gezocht voor bandIk ben Corijn, een achttienjarige muzikant die druk is met het schrijven en maken van eigen muziek. Naast eigen muziek speel ik graag covers van Shakey Graves, Lone Bellow, The Frames, Josh Ritter, Bob Dylan, e.a. Midden februari ga ik de studio in om een eerste EP zelf in te spelen, maar wil heel graag ook live optreden met een vaste band/muzikanten. Ik zoek: Een drummer Bassist Strijker … meer »

Muzikantenbank user Corijn KopetCorijn Kopet

Enthousiaste zanger zoekt toffe band

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 445x bekeken

Aloha. Ik ben een ervaren zanger uit de stad Groningen. Ik heb in diverse bands gezeten. Van disco tot rock en van funk tot soul. Momenteel ben ik al een dik jaar bandloos. En ondanks diverse pogingen iets nieuws op te zetten, vind ik het toch iets fijner om gewoon lekker aan te schuiven bij een bestaande band. Ik heb redelijk wat muziek op youtube en Spotify staan. Hier kan je een goed beeld krijgen … meer »

Muzikantenbank user Mr.KayeMr.Kaye

Gitarist zoekt muzikanten voor AC/DC cover-band (Bon Scott-periode)

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 545x bekeken

Gitarist zoekt muzikanten voor AC/DC cover-band (Bon Scott-periode)Ik ben Tuuk, gitarist, en op zoek naar muzikanten voor een AC/DC cover-band. Ik ken alleen nummers uit de peroide 1976-1979 omdat ik allergisch ben voor de stem van Brian Johnson, maar wil best nummers van na Bon Scott coveren. Idee is om een repertoire in de vingers te krijgen en dan zo eens in de zoveel tijd ergens uit ons dak te gaan op een Boerenrockfestival of in een kroeg o.i.d. Repeteren hoeft … meer »

Muzikantenbank user TuukTuuk

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 893x bekeken

Gitarist zoekt bandIk ben gitarist, op zoek naar een drummer, bassist, en t.z.t. vocalist en gitarist voor een rock-band. Van Stooges en MC5 tot AC/DC en ZZ-top. Covers en/of eigen werk maakt mij niet uit, als er maar gemusiceerd wordt. Waar ik zoal aan denk: shorturl.at/hmnwF Ik oefen met andere bandjes in het Viadukt (Groningen), waar ik 2 versterkers, een drumstel en 8-track recorder heb staan. Dus mijn voorkeur … meer »

Muzikantenbank user TuukTuuk

Percussionist

Drummer zoekt band in Groningen (Groningen) | 596x bekeken

Beste muziekvrienden, Speel al een tijdje cajon, klein beetje conga en bongo en les gehad. Het lijkt me zo leuk om samen met anderen muziek te maken en/of een bandje te formeren. Voorkeur gaat uit naar akoestisch, maar anders mag ook. Ik heb de nodige apparatuur om mijn cajon te versterken. Genre: blues, rock, pop.

Muzikantenbank user John PijpkerJohn Pijpker

Te koop Pioneer DJ 2x Pioneer Cdj-2000Nxs2 & Djm-900Nxs2 + Hdj-2000 Mk2 Dj Pakket

DJ zoekt band in Groningen (Groningen) | 829x bekeken

Te koop Pioneer DJ 2x Pioneer Cdj-2000Nxs2 & Djm-900Nxs2 + Hdj-2000 Mk2 Dj PakketWij verkopen tegen groothandelsprijzen en zijn gespecialiseerd in een breed scala aan gloednieuwe modellen muziekinstrumenten, zoals DJ-controllers, DJ-sets, cd-spelers, luidsprekers, mixers. verzoek per post naar ons of neem contact op met WhatsApp hieronder...onze producten zijn nieuw, met garantie. Wij verzenden wereldwijd via FedEx, DHL. We kijken ernaar uit om u beter van dienst te zijn. E-mail: … meer »

Muzikantenbank user MielacherMielacher