Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Lead-gitarist zoekt band!

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 109x bekeken

Hallo bands! Ik, professioneel lead-gitarist, ben op zoek naar een band. Ik hou van aparte genres en wil het liefst eigen werk spelen, maar als je interessante covers speelt ben ik ook zeker te porren voor een kennismaking. Ik ben in bezit van eigen vervoer en eigen gear. Ik ben benieuwd!

Bas

Blues Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 241x bekeken

Blues Bassist zoekt bandBlues bassist 56 met voldoende ervaring zoekt muzikanten met de fameuze Blues feel. Skills, drive en speelplezier zijn een must. Het doel is, om zo snel mogelijk live te gaan. Mijn voorkeur gaat uit naar een bestaande band. Tenzij je een gitarist/zanger bent met geweldige skills....

Muzikantenbank user Rico HagemeijerRico Hagemeijer

Gitarist/toetsenist/zangeres zoekt leuke band!

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 361x bekeken

Dag Muzikanten! Mijn naam is Sophie. Ik ben 25 jaar oud en woon in regio Den Bosch. Zelf speel ik gitaar en piano en ik kan ook zingen, maar ik ben absoluut geen professional! Ik ben op zoek naar een leuke, gezellige band, die 1 keer per week samen muziek wil maken. Ik vind het leuk om covers uit de jaren 70/80/90 te spelen. Mochten er mensen/een band zijn met dezelfde wensen en interesses, dan hoor … meer »

Sophie

Bassist zoekt leuke rock band Brabant/Utrecht

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 180x bekeken

Ik zoek weer een leuke band om bij aan te sluiten. Het mag een eigen werk band zijn maar ook het betere coverwerk. Ik heb aardig wat ervaring met optreden en studio werk. In bezit van eigen vervoer en gear. Leeftijd vanaf 40 jaar https://youtu.be/4iJx1rsleTw?si=abagOf2xdHturTOi Als je meer werk wilt horen graag een pb Groet Gerard

Muzikantenbank user Gerard van HooftGerard van Hooft

Ervaren muzikanten gezocht voor oprichten van een classic / progressive rock band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 665x bekeken

Ervaren muzikanten gezocht voor oprichten van een classic / progressive rock bandHoi. Ik ben Willem uit regio Den Bosch. Ik ben een ervaren muzikant; heb jaren als zanger "gewerkt" in een paar goedlopende coverbands. De foto is uit de oude doos, haha. Helaas is de laatste band waarin ik speelde ter ziele gegaan door verhuizingen van bandleden, en daarna heb ik het o.a. door het hele corona-gebeuren nog niet weer opnieuw opgepakt. Het kriebelt enorm om weer aan de slag te gaan … meer »

Willem Keller