Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt aansluiting bij een coverband in de regio Sassenheim/Leiden

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 1099x bekeken

Drummer zoekt aansluiting bij een coverband in de regio Sassenheim/LeidenHoi, ik ben Rinus (inmiddels 63 jaar, maar voel me een stuk jonger). Ben een gevoelsspeler en grotendeels autodidact.Ik heb ruim 30 jaar gespeeld in een Haarlemse rock/pop band met uitsluitend eigen werk en de laatste 12 jaar heb ik gedrumd in een coverband uit Noordwijk met muziek vanaf de jaren 60 tot nu. Ben momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging in de vorm van een cover- of tribute- band. … meer »

Muzikantenbank user Rinus SiemerRinus Siemer

Bassist/zanger zoekt all-round coverband

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 1092x bekeken

Hallo, Ik ben een allround bassist / zanger (backing en lead) van 53 uit Heiloo en ben opzoek naar een lopende coverband in Noord-Holland met werk. Ik ben inzetbaar als bassist, maar ook als (backing en lead) zanger, maar het liefst de combinatie van deze 2. Ik heb ruim 30 jaar ervaring in het coverband circuit. Goede muziek maken met veel lol, dat is wat ik zoek. Groet, Michiel Strijbos (06-22221261 … meer »

Muzikantenbank user Michiel StrijbosMichiel Strijbos

Tekstschrijver/zanger zoekt muzikanten, stijl: alternative/indie/folk

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 1926x bekeken

Tekstschrijver/zanger zoekt muzikanten, stijl: alternative/indie/folkIk ben een tekstschrijver/zanger, 29 jaar, en op zoek naar een aantal muzikanten in omgeving Utrecht, in een beetje dezelfde leeftijd, om een alternative/indie/folk georiënteerd groepje te beginnen. Kan in een standaardopstelling maar alleen akoestische instrumenten is misschien nog wel makkelijker om in te beginnen, aankijken waar het naartoe gaat. Handig als het niet te uitgebreid wordt qua bezetting. … meer »

Muzikantenbank user ThibautThibaut

Zeer ervaren rockzanger zoekt rustiger repertoire

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 1511x bekeken

Zeer ervaren rockzanger zoekt rustiger repertoireIk ben al flink ervaren als rockzanger en zoek nu een tweede band voor andersoortige nummers. Nummers met een ander soort uitdaging als je begrijpt wat ik bedoel. Denk bijvoorbeeld aan: John Legend The Wanderer The Verve Ben Howard Coldplay Eddie Vedder solo Ik woon in Nieuwegein dus de provincie Utrecht is wel een beetje mijn grens voor reizen. Ik oefen met met andere band op disdagen, dus … meer »

Muzikantenbank user MartijnMartijn