Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger voor allround coverband Pop/Funk/Soul/Jazz

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 63x bekeken

Goedendag, Ismaël hier, 38 en kom uit Rotterdam. Ruime ervaring met een bandsetting en verschillende optredens op zowel kleine als grote podia als frontzanger. Laatste maanden niet meer actief geweest, nu is het wel weer tijd voor een leuk project. Ik zoek een allround coverband, met pit en visie. Ik hou niet van eindeloos repeteren, maar van het podium opzoeken. Een fijne creatieve klik in de band … meer »

Izzy85 ..

Ik zoek een band, omgeving Amsterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 37x bekeken

Beste muzikanten. Ik zoek een laagdrempelige band waarin ik kan aanschuiven. Mijn voorkeuren zijn rock en pop (jaren '70 ) Ballads van aller tijden vind ik ook leuk. Ik hou van zingen en speel (alleen met akkoorden dus geen solo's ) gitaar. Mijn leeftijd verklap ik niet maar heb binnenkort wel veel tijd vanwege mijn pensionering. ;) Optredens zoals bijvoorbeeld op Koningsdag lijken mij erg leuk. Groet, … meer »

John den Hartog

Drummer (Breda) zoekt band

Drummer zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 53x bekeken

Hallo allemaal, Mijn naam is Huub, 31 jaar en woonachtig in Breda. Het lijkt me leuk om voor het eerst in een bandje te gaan spelen. Ik oefen voornamelijk pop / rock muziek op mijn elektrische drumstel. Mocht je op zoek zijn naar een drummer binnen dit genre, laat het me weten. Groet, Huub

Muzikantenbank user Huub BusioHuub Busio

Gospel/Worship Bassist.

Bassist zoekt band in Hoogeveen (Drenthe) | 158x bekeken

Gospel/Worship Bassist.Hallo, Na 12,5 jaar als gitarist te hebben gespeeld in een coverband heb ik al een hele tijd de behoefte om mijn eerste liefde weer op te pakken, de bas! Al een tijdje ben ik aan het rondkijken of er ergens een gospel/worship band is die een bassist zoekt.. Helaas blijkt dat nogal een speurtocht dus nu via deze weg is proberen! Speel jij in een gospel/worship band en zoek je een bassist dan … meer »

Muzikantenbank user Erwin SandersErwin Sanders

Bassist / contrabassist zoekt Americana of Blues

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 88x bekeken

Gedreven bassist / contrabassist met voldoende ervaring om een band vooruit te grooven. Ik zoek vooral gezellige mensen met voldoende drive om een bandje gezellig en uitdagend te houden. Het is mijn doel om vooral leuke optredens te doen. En ik heb voldoende contacten om dat ook te kunnen regelen. Stijl: Swing Blues, Bluegrass, Roots https://open.spotify.com/track/63HcjkGnRhidYiJJSdglQp?si=c08cac626ede4e63 Website: … meer »

Muzikantenbank user Rico HagemeijerRico Hagemeijer

Gitarist zanger zoekt band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 104x bekeken

Hoi, ik ben Willem 62 jaar en zoek een band in de regio Den Bosch, waar ik als gitarist/zanger kan aansluiten. Mijn muziek voorkeur gaat uit naar bekende nummers uit de jaren 60-70, (CCR, Bowie, Clapton, Roxy Music e.d. ) maar sta ook open voor gezellige pop muziek zolang het maar geen hardrock en smartlappen zijn. Ik ben in bezit van eigen gear en vervoer. Mijn voorkeur gaat uit naar wekelijks gezellig … meer »

William

Gezocht pop/rockband

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 98x bekeken

Gitarist uit Noord Holland zoekt pop/rockband. Sterke voorkeur naar rock. Sta ook open voor een tribute band. Style Dirty Honey vindt ik erg gaaf om te spelen. Plezier hebben staat voor mij voorop. Nummers komen we wel uit. Gr, Gitarist uit het noorden.

Marcel

Bassit zoekt band

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 109x bekeken

hoi allemaal ik ben een bassit in de buurt van meierijstad. ik ben 65+ en speel ongeveer 8 jaar basgitaar alles zelf aan geleerd ik zoek aansluiting bij een band met een beetje het stevige werk stones-satus quo-iron maiden dat soort werk een beetje minder hard mag ook

narus