Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Akoestisch gitarist gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 64x bekeken

Hallo allemaal, ben je een akoestisch gitarist met ervaring? Heb je zin om met een amateur zanger muziek te maken? Heb je eventueel zin op te treden? Neem dan vooral contact met me op. Mijn voorkeur gaat uit naar hits van grote pop- en rockbands van de jaren 60 tot aan nu. Om je een idee te geven: Coldplay, The Beatles, Springsteen, Queen, Guns n Roses, U2 en nog veel meer. Mijn intentie is … meer »

Joep Bastiaans

Ervaren leadzanger/frontman zoekt “gouwe-ouwe” (rock)band (60/70/80’s)

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 116x bekeken

Ervaren leadzanger/frontman uit Beverwijk zoekt regionale “gouwe-ouwe” (rock)band (60-70-80's) met goed op elkaar ingespeelde muzikanten (geen beginners) die gaan voor optredens. Speelt tevens bluesharp. Genres: Rock, Rock ’n Roll, Pop, Blues, Ballads. Invloeden: o.a. Rolling Stones, Van Morrison, Blues Brothers, Herman Brood, Dire Straits, Brian Ferry, Kinks, Normaal, CCR, De Dijk, Elvis Presley, … meer »

Ferdi Ponstein

Zangeres zoekt bandleden

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 505x bekeken

Hi All, Mijn naam is Rosa-Lin Meijer, 26 jaar en ik woon in Amsterdam. Ik ben op zoek naar mensen die het leuk vinden om in hun vrije tijd muziek te maken en af en toe op te treden. Zelf zing ik graag pop, folk, een beetje jazz, maar ik sta open voor van alles. Het lijkt me leuk om samen met nog een zangeres/zanger de lead en backing vocals af te wisselen. Zit jij in een band en zoek je nog een … meer »

Muzikantenbank user Rosa-Lin MeijerRosa-Lin Meijer