Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band oprichten

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 172x bekeken

Hallo, mijn naam is Lillith, ik ben 19 jaar. En wil een band oprichten. Ik ben een Zangeres en ben opzoek naar muzikanten die met mij een band willen vormen(Bassist,Drummer) er is al een gitarist in de groep. Een orginele muziek(zelf gemaakte liedjes) maken dat pop-punk is, als je wil kunnen we samen ook Lyrics schrijfen het hoeft niet. Als het je leuk lijkt om dat samen te ontdeken en het serieus … meer »

Lillith

Ik zoek een jaren 50/60 band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 188x bekeken

Hoi allemaal, Ik ben Jari Hamming en ik ben 17 jaar oud en woon in de buurt van Amsterdam en ik zoek een band. Mijn muziek stylen zijn (rockabilly, country, blues en rock n roll) in de jaren 50 en 60. Zoals Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Johnny Cash, Roy Orbison en Carl Perkins en nog veel meer. Ik zing zelf en speel gitaar der bij en ik zoek een band waar ik kan spelen. Plaats maakt niks uit.

Jari Hamming

Zanger zoekt band/muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Zaanstad (Noord-Holland) | 243x bekeken

Zanger zoekt band/muzikantenHoi allemaal, Ik ben Steven uit Zaandam. Via deze weg wil ik in contact komen met andere muzikale mensen in de omgeving Amsterdam/Zaandam. Graag zou ik willen samenwerken met een ervaren bandje of gitaristen om een leuk repertoire op te bouwen, maar ook het werken aan eigen nummers vind ik belangrijk. Over mij: Stem: lichte bariton stem. Genres: pop, jazz, bossa nova, akoestische muziek, eigen … meer »

Muzikantenbank user StevenSteven

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 506x bekeken

Zangeres zoekt bandIk ben een zangeres 50 plus met een rauw randje en zoek een leuke band. Podiumbeest, gedreven, fijn met elkaar muziek maken. Ik ben o.a. thuis in de blues, covers, rock, en ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe uitdagingen. Omgeving Amsterdam, Aalsmeer, Hoofddorp, Haarlem.

Muzikantenbank user Ireighn HartelIreighn Hartel