Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Multi-instrumentalist / singer looking for a band in Den Haag

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 137x bekeken

Hallo! I'm Alessandro, an italian who moved to The Netherlands more than one year ago. I've always been into music and I'm currently looking for someone to play with on a more constant way. I can play guitar (acoustic/electric), bass, ukulele, I can sing and now playing around with electronic music composition and live looping/recording. I'm looking for other passionate musicians who are … meer »

Muzikantenbank user Alessandro Paulie VagoAlessandro Paulie Vago

Soul - motown- blues zangeres

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 343x bekeken

Hi, ik kom graag in contact met muzikanten die net als ik het liefst alleen maar soul gerelateerde pareltjes willen spelen in een kleine super muzikale en ritmische setting. Ik heb veel ervaring van Wilson picket via stevie wonder naar maroon 5 en ben zeker ook niet bang voor nummers van Aretha Franklin en Chaka Kahn. Ik kan niet zonder muziek, maar ben geen geschikte zangeres voor een top40 band. … meer »

Lisette van den Berg

Zanger zoekt.

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 215x bekeken

Zanger zoekt.Ik zoek aansluiting bij een band, hoeft zeker niet professioneel te zijn, maar de band moet wel de ambitie hebben om muziek te brengen op een zo'n professionele wijze. Het allerbelangrijkste voor mij is wel, om met elkaar muziek te maken en plezier te hebben. Graag muziek uit 50's, 60's en 70's. Denk aan Everly Brothers, Elvis Presley, The Beatles, The Kinks, Cliff Richard etc.

Muzikantenbank user Peter DonsPeter Dons

Gezellige en ervaren zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 431x bekeken

Gezellige en ervaren zangeres zoekt bandHoi, Ik ben een enthousiaste zangeres, 50+, met veel ervaring in diverse bandjes. Ik woon in Voorburg, maar heb stevige roots in Den Haag. Mijn grootste 'handicap' is dat ik bijna alle muziekstijlen leuk vind. Dat blijkt uit de variatie van bands waarin ik actief ben (geweest) Het gaat van pop/rock, naar smartlappen en nu soul en blues. Muziek maken is één van de leukste dingen om te doen. Corona … meer »

Muzikantenbank user MonicaMonica

Zangeres zoekt muzikanten!

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 455x bekeken

Zangeres zoekt muzikanten!Hallo allemaal. Laat ik mij even voorstellen. Ik ben Nika en ik ben (pas) 17 jaar. Muziek is mijn leven. Ik zing al heel mijn leven en speel een HÉÉL klein beetje gitaar. Ik woon in de buurt van Den Haag en Rotterdam. Ik zou het super gaaf vinden om met JOU een band op te starten! (drum, gitaar, piano, bas) Wat zing ik? VAN ALLES. Van Anouk tot Adele. Van Nederlands tot jazz, ik wil alles proberen. Ik … meer »

Muzikantenbank user NikaNika

Zangeres zoekt muzici of bandje voor Matt Bianco / Basia stijl (samba, bossa, funk, ska)

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 296x bekeken

Zijn er muzikanten (iets ouder en gevorderd, maar niet professioneel) die houden van de lichte bossa-samba-swing stijl van Matt Bianco en die een band zouden willen oprichten of gewoon jammen om dit soort muziek te spelen? Half a minute, Get up of your lazy bed, Ordinary Day, Whose side aren you on, It's getting late...? Ook graag solo songs van MB's zangeres Basia (Time and Tide, Promises, … meer »

Monika