Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Songwriter zoekt samenwerking

Blazer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 346x bekeken

Songwriter zoekt samenwerkingMuziek maken is mijn passie en ik componeer vooral graag muziek. Ik heb alles in huis om mooie opnames te maken, maar op dit moment sta ik er alleen voor. Graag wil ik in contact komen met zangers, zangeressen, gitaristen, maar ook fluitisten, saxofoon etc. zijn van harte welkom. De stijl van muziek vind ik wat lastig te omschrijven. Er zitten invloeden in van Ambient, Jazz en Prog (Symphonic Rock). … meer »

Jurjen Hemmen

Marabi Jazz Ensemble

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 196x bekeken

We zijn op zoek naar een ervaren tenorsaxofonist. We zijn ervaren muzikanten en spelen Zuid-Afrikaanse jazz in de bezetting tenorsax, trompet, toetsen, bas en drums. Onze saxofonist heeft het echter te druk en stapt daarom op. Voor iemand die wel eens iets anders wil spelen dan het Amerikaanse Real Book. Arrangementen en akkoorden schema's zijn beschikbaar. We zijn wat ouder en repeteren eens in de … meer »

Martin Mees

Ondersteunende muzikant voor coverband

Blazer, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 234x bekeken

Ondersteunende muzikant voor coverbandAllround coverband Mary & Mates zoekt een muzikant, bij voorkeur vrouw, met goede beschikbaarheid. Ondersteunende zang zou geweldig zijn naast het bespelen van een instrument (sax, of toetsen en/of percussie). Enige bandervaring zou mooi zijn. Hoe jouw rol in de band en in het repertoire ingepast wordt, willen we graag met je bespreken. Wij bestaan nu, sinds een jaar, uit zangeres/slaggitarist, … meer »

Arthur

Alt 2 en Tenor 1

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 260x bekeken

De Cotton Club Big Band is een Amsterdamsche band met een uitgebreid repertoire. Dat begint in het swing tijdperk van de vorige eeuw en breidt zich uit naar Latin en naar jazzy arrangementen van onder meer Nederlandstalige songs. Twee zangeressen en een zanger maken deel uit van de CCBB. Voor de saxsectie zijn we op zoek naar een alt 2 en een tenor 1. We repeteren op dinsdagavond van 21.00-23.00 … meer »

Muzikantenbank user Huibert GeesinkHuibert Geesink

Trombonist gezocht voor Big Band

Blazer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 152x bekeken

Big Band Bennebroek zoekt een trombonist en trompettist, wij repeteren op dinsdagavond in ons eigen verenigingsgebouw olv Rodney Calis, van 20.00 tot 22.00 uur. Gezellige sfeer, leuk repertoire (zie site), makkelijk parkeren, optredens regionaal, mail me gerust voor meer info!

Michèle

MamboChoc Amsterdam zoekt trompetisten en trombonisten

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 2334x bekeken

MamboChoc Amsterdam zoekt trompetisten en trombonistenMamboChoc Amsterdam heeft plaats voor een 2e trompet en een trombonist .Ben je geinteresseerd in Latinmusic kom dan bij ons spelen. Noten lezen is wel aan te raden. Breng een bezoekje aan onze website en wordt enthousiast. Wij spelen onder leiding van Gerrit Jan Binkhorst (CubopCity Bigband e.a.) peterlaan26@*****.nl We repeteren op dinsdagavond in Amsterdam in het Cygnus Gymnasium aan de Wibautstraat … meer »

Muzikantenbank user Peter LaanPeter Laan