Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband "Dear John" zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 30x bekeken

Coverband Coverband "Dear John" is een band die bestaat uit zangeres, toetsenist, drummer en bassist, en we zijn nog in de opbouwende fase. Een aantal van ons heeft al eerder met elkaar in bands gespeeld, die door muzikale meningsverschillen (o.a. over de repertoire keuze) uit elkaar gingen. Om die reden is de keuze van het repertoire een belangrijk uitgangspunt, en willen we alleen nummers spelen waar iedereen … meer »

Muzikantenbank user JohnJohn

Beginnende band zoekt leden! [Garage Rock][Noord Holland]

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 57x bekeken

Wij, Maarten en Berry zijn opzoek naar bandleden voor onze beginnende band. Wij spelen al zo'n 5 jaar samen en hebben aardig wat nummers gecoverd/geschreven. Maarten speelt gitaar, basgitaar en zingt, Berry drumt, speelt gitaar en zingt. Omdat we dynamisch zijn, kunnen we afwisselen van instrumenten, dus we zijn niet specifiek opzoek – alle instrumenten zijn welkom. We oefenen in een eigen … meer »

Maarten

Utrechtse pianiste en/of gitariste gezocht! (vrouw)

Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 77x bekeken

Utrechtse pianiste en/of gitariste gezocht! (vrouw)Beste pianisten en gitaristen uit Utrecht! Ik zoek (ideaal gezien) een (vrouwelijke) gitariste en pianiste ineen! :) Ik (35jr) ben een singer/songwriter die graag professioneel aan de slag wil. Ik wil kleinschalig optreden voor particuliere huiskamerconcerten en bijzondere locaties waar ik met muziek; covers en eigen nummers iets extra's wil brengen. Dat kunnen plekken zijn waar mensen door moeilijke … meer »

Sarah

Solo gitarist rock covers

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 80x bekeken

Solo gitarist rock coversWe zoeken een ervaren, energieke en beetje showman sologitarist. Iemand die vooral ook heel enthousiast is, tijd heeft om wekelijks te repeteren, agenda kan vrijmaken voor optredens en ......uiteraard zijn solo’s zonder teveel effecten (we houden van ‘buizen’) gaaf weet te spelen. Leeftijd maakt niet zoveel uit, we zoeken iemand die bij ons past! (30-50). We vinden de fun namelijk ook heel belangrijk!! Optredens … meer »

Muzikantenbank user AngeliqueAngelique

Blues Gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 112x bekeken

Blues GitaristWij (ervaren Blues Zanger en Blues Harp speler) zijn bezig een nieuwe Akoestische Band formatie te vormen., en zoeken een gevorderde Gitarist. Repeteren een maal in de twee wk op vaste lokatie in Bemmel. Belangstelling?? Laat je horen. Gr Theet

Muzikantenbank user Theo HendriksTheo Hendriks

Gitarist (en/of pianist) gezocht!!

Gitarist en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 97x bekeken

Gitarist (en/of pianist) gezocht!!Hee hoi muzikanten, Mijn naam is Josje (21) en ik ben opzoek naar iemand die gitaar speelt en eventueel ook piano. Zelf zing ik en speel piano. Jammer genoeg ben ik de afgelopen jaren veelte weinig met muziek bezig geweest. Ik wil het weer oppakken met kleine optredens. Leuker om met iemand anders te doen en mijn piano skills zijn niet op het level om mezelf altijd te kunnen begeleiden. Ik zing … meer »

Muzikantenbank user Josje van der SandenJosje van der Sanden