Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Foo Fighters tribute zoekt Shifty!

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 195x bekeken

Foo Fighters tribute zoekt Shifty!Wij, The Fucking Foos, zijn op zoek naar onze Chris Shiflett! Wij zijn een lopende Foo Fighters tribute die 1,5 jaar geleden is begonnen en we hebben al een aantal gigs gehad. Ons doel is de beste FF tribute van Nederland te worden???? En blijven dus zeker niet in de oefenruimte hangen. Oefenen doen we om de week in Den Haag. Wij bestaan uit een zanger/gitarist, gitarist, bassist en een drummer. … meer »

Sami

Gitarist en toetsenist gezocht in Arnhem

Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 215x bekeken

Ben jij een muzikale gitarist of toetsenist die het leuk vind om eigen muziek te maken en op te treden? Dan zoeken we jou! Wij zijn de band Art of Almost. Op dit moment zijn we met z’n vieren (zang, bas, gitaar, drum) en spelen vooral eigen werk (met soms een covertje tussendoor). We willen de band uitbreiden en zoeken daarom een tweede gitarist en een toetsenist. We zoeken iemand die creatief is … meer »

Muzikantenbank user Efraïm SalariEfraïm Salari

Bandleden gezocht voor nieuwe coverband omgeving Zaltbommel/Den Bosch

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Tiel (Gelderland) | 224x bekeken

Hallo muzikale feestgangers in de omgeving Zaltbommel en Den Bosch, 🎶🎵 Ben jij een gepassioneerde muzikant 🎷 en/of zanger(es) 🎤 die ervan droomt om deel uit te maken van een energieke coverband in de regio Zaltbommel/Den Bosch? Dan is dit jouw kans om samen met gelijkgestemden iets fantastisch op te bouwen! Wij zijn momenteel op zoek naar getalenteerde individuen die willen samenwerken … meer »

Muzikantenbank user Remco V RijnsbergenRemco V Rijnsbergen

Gitarist gezocht voor coverband 60's 70's 80's

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 213x bekeken

Hallo daar, Gitarist(en) gezocht die zich goed kunnen vinden in vele soorten mainstream muziek, als ritme- en als leadgitarist. Kennis van akoestische gitaar is zeker welkom, maar wij zullen voornamelijk muziek spelen met elektrische gitaren erin. Meer informatie over wat voor muziek verder in de advertentie te lezen. Wij als drummer, 20, bassist, 18, zangeres, 20 en toetsenist, 20, willen graag … meer »

Robin

Rock and Roll band zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 179x bekeken

Omdat onze sologitarist een ander genre gaat spelen zijn wij op zoek naar een sologitarist voor onze band Dutch Katz. Rock and Roll en evergreens uit de 50er en 60er jaren. Wij repeteren in Helmond in een eigen repetitieruimte van alle gemakken voorzien. Eigen PA installatie en geluidsman. Een leuk gevulde agenda. Bij interesse gaarne een mailtje naar kees@******.nl of telefoon 06-53937462

Kees van Valen

Sologitarist

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 198x bekeken

Onze ervaren band The Time Travellers is op zoek naar een sologitarist. Het doel is alleen nog muziek te maken zonder optredens dus echt voor de hobby. Wij hebben een eigen repetitieruimte met installatie. De repetitie worden alleen gepland als allen beschikbaar zijn. Tel. 0652764470 P.v.Amelsfoort

Peter van Amelsfoort