Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Achterhoekse/Duitse band is op zoek naar een nieuwe solo-gitarist.

Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 265x bekeken

Achterhoekse/Duitse band is op zoek naar een nieuwe solo-gitarist.Achterhoekse/Duitse band is op zoek naar een nieuwe solo-gitarist. De band speelt uitsluitend eigen werk (POP/ROCK). We oefenen consequent 1 keer per week op de vrijdagavond) . Onze oefenruimte is in Anholt. (D). De eigen nummers eisen een dynamische en energieke solo-lijn. Daarom zijn we op zoek naar iemand met ervaring en de nodige “Spirit”. Het liefst tussen 40 en 75 jaar oud , die bereid … meer »

Muzikantenbank user ParoParo

Gevraagd gevorderde slag/solo gitarist.

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 279x bekeken

"By the Way" is een gezellige 60-70-80er jaren coverband bestaande uit: zangeres, zanger, bassist, gitarist en drummer allemaal 50+ maar leeftijd speelt geen enkele rol. Wij repeteren 1 x in de twee weken in Soest op zondagmiddag van 12:30 tot 16:30 uur. Als je ook nog een klein beetje kunt zingen is dat mooi meegenomen met muzikale groet Huub Tieleman bij interesse kan/mag ook contact opnemen … meer »

Huub Tieleman

Gevraagd gevorderde slag/solo gitarist.

Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 284x bekeken

"By the Way" is een gezellige 60-70-80er jaren coverband bestaande uit: zangeres, zanger, bassist, gitarist en drummer allemaal 50+ maar leeftijd speelt geen enkele rol. Wij repeteren 1 x in de twee weken in Soest op zondagmiddag van 12:30 tot 16:30 uur. Als je ook nog een klein beetje kunt zingen is dat mooi meegenomen met muzikale groet Huub Tieleman bij interesse kan/mag ook contact opnemen … meer »

Muzikantenbank user Huub TielemanHuub Tieleman

Veelzijdig, energieke zanger zoekt band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 451x bekeken

Veelzijdig, energieke zanger zoekt bandIk zoek muzikanten om mee te jammen en optreden. Zingen is voor mij een instrument, een vertaling van de energie van het moment. Ik speel ook piano/keybord, jam op viool en schrijf ook eigen materiaal. Ben veelzijdig, heb een flink bereik. Beetje Sting-achtige sound. Bariton met een flinke kopstem. Ik geniet van performen, heb enorm veel energie. Af en toe een gitaarsolo op viool erbij jammen. … meer »

Willem

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 266x bekeken

Hi, ik ben op zoek naar een gitarist voor een rock/pop band die ook wil werken aan eigen nummers. Ben je creatief, vaardig op de gitaar en ben je 20+? Stuur mij dan een bericht!

Muzikantenbank user Annette NiessenAnnette Niessen

Poporkest zoekt een leadgitarist

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 241x bekeken

Poporkest zoekt een leadgitaristFull Stage Collective uit regio Den Bosch is een amateurorkest dat bestaat uit 40 muzikanten en 6 vocals. Het orkest heeft een uiteenlopend repertoire van 400 nummers in vele stijlen en van alle tijden variërend van pop, rock, soul en jazz tot Nederlandstalig en prachtige ballads. Wij zoeken voor de ritmesectie een enthousiaste leadgitarist.

Frank Dirne

Zanger(es) gezocht, liefst iemand die (slag)gitaar speelt!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 265x bekeken

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste zanger/zangeres, het liefst iemand met al bandervaring en die ook 2e (slag)gitaar kan spelen. Wij spelen pop-rock, covers zoals Arctic Monkeys, the Whitest boy alive, Bloc Party, Foo Fighters, maar willen ook graag eigen nummers maken en opnemen. We repeteren wekelijks op woensdag avond bij MON in Groningen. We hebben als doel om 3-5 keer per jaar op te treden. … meer »

Lennart van der Burg

FSS is op zoek naar een gedreven soul-funk-jazzy gitarist(e) en trompettist(e) of alt saxofonist(e)

Blazer en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 375x bekeken

FSS is op zoek naar een gedreven soul-funk-jazzy gitarist(e) en trompettist(e) of alt saxofonist(e)FSS is momenteel een 6 mans formatie uit Groningen en zoeken helaas wegens verhuizing van ons gitarist naar zwolle een gedreven soul-funk-jazzy gitarist(e) (die maximaal 1 band erbij heeft) en missen naast ons tenor saxofoniste een trompettist(e) of alt saxofonist(e). Wij repeteren 2x in de maand in een eigen studio in Westerbroek en spelen nummers van o.a. Tower of Power, Amy Winehouse, Jaco Pastorius, … meer »

Muzikantenbank user DonnyDonny