Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Drenthe - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Allround Bassist gezocht!

Bassist gezocht in Assen (Drenthe) | 308x bekeken

Allround coverband met optredens en connecties zoekt allround toetsenist en bassist. Genres: Feest, Rock, Pop, Nederlandstalig, 80's en 90's, top 40. Optredens: we spelen 12-30x per jaar in cafés en pleinen. Podium ervaring is een vereiste. De meeste optredens en repetities zijn omgeving Assen, Drenthe. Stuur een bericht en we vertellen je graag meer over onze band!

Marcel

Coverband zoekt zanger en toetsenist

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 803x bekeken

Wij zijn een pas opgerichte band die voornamelijk classic rock, blues / pop nummers uit de jaren 60/70/80 speelt. Momenteel is de bezetting: drummer, bassist, slaggitarist , sologitarist en zangeres. We zijn op zoek naar een toetsenist en een zanger. Instrument en zang samen kan natuurlijk ook maar als je alleen zingt of toetsen speelt ben je ook welkom om te reageren.. Onze gemiddelde leeftijd ligt … meer »

Jennie

Bassist(e) en toetsenist(e) gezocht.

Bassist en Toetsenist gezocht in Hoogeveen (Drenthe) | 245x bekeken

Bassist(e) en toetsenist(e) gezocht.Hoi hoi, Heb je zin in rock / metal, neem dan contact op met ons. We spelen op Donderdagavond in het podium te Hoogeveen. Van 19.00 tot max 22.30. Compleet ingericht met apparatuur. Momenteel spelen we covers van, diverse bands van MUSE tot METALLICA. Met in de toekomst eigen werk. Drummer, gitarist en zangeres zijn de huidige muzikanten. Kom eens kennis maken om lekker te spelen. Met muzikale … meer »

Muzikantenbank user DannyDanny

Saxofonist (e) gezocht

Blazer gezocht in Emmen (Drenthe) | 246x bekeken

The Blue Goose Revival Jazzclub zoekt een vaardige Saxofonist(e) we spelen Jazz uit de jaren 20 30 van oa Duke Ellington Trumbauer King Oliver.Een mix van Engelse en Amerikaanse Jazz. The Blue Goose is een club van negen muzikante(n)(s) en we repeteren op de donderdagavond, kijk op https://bluegoosejazz.nl/

Frans van Gulik

Zanger gezocht voor Goud van Oud Rock Band in Weiteveen, Drenthe. Gezelligheid, samenwerking en betrokkenheid is wat voorop staat.

Zanger / Zangeres gezocht in Emmen (Drenthe) | 1486x bekeken

Zanger gezocht voor Goud van Oud Rock Band in Weiteveen, Drenthe. Gezelligheid, samenwerking en betrokkenheid is wat voorop staat.NoNonsense is een Goud van Oud rock band uit Weiteveen, gemeente Emmen, Drenthe. Wij zijn op zoek naar een zanger. Belangrijke waarden voor ons: gezelligheid, samenwerking, betrokkenheid en circa 8 optredens per jaar. Doelstelling: de boel in beweging krijgen. Wij zijn geen professionals of topamateurs, wel ervaren muzikanten. Fouten mogen worden gemaakt. Daarom oefenen we ongeveer 1 x per week … meer »

Muzikantenbank user Ludo van WijkLudo van Wijk