Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Percussionist zoekt kleine bezetting

Percussionist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 210x bekeken

Hallo, ik ben een ervaren percussionist. Ik speel cajon, conga's en diverse kleine percussie-instrumenten. Ik ben op zoek naar een kleine bezetting in de regio Leiden/Den Haag. Bijvoorbeeld vocal(s)-gitaar-percussie of vocal(s)-piano -percussie, maar andere bezettingen sluit ik uiteraard niet uit. Ik ben vaardig in diverse stijlen: pop-latin-jazz etc. Neem contact met me op als je een keer … meer »

Drum knar

Drummer zoekt..

Overig gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 120x bekeken

Drummer 60+ is op zoek naar ontspannen Bluesmuzikanten. Na een tijdje still te hebben gestaan kan ik het blijkbaar toch niet laten en heb dus besloten op zoek te gaan naar een band welke een drummer te kort komt. Wat de regio betreft ben ik redelijk flexibel Zijn jullie op zoek dan hoor ik het graag

peet ka

Ervaren jazzdrummer

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 174x bekeken

Zoek je een ervaren, enthousiaste, oudere jazzdrummer die in is voor veel verschillende stijlen? In de omgeving van Leiden/Den Haag? Neem contact met me op! Ik kom graag een keer spelen om te kijken of het muzikaal klikt. Ik ben niet uit op geld, maar op regelmatig oefenen op een hoog niveau met af en toe een optreden.

Drum knar

Mandoline speler (m/v)met goede zangstem

Overig gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 128x bekeken

Wij zoeken voor een doorstartende Americana/Country band een goede mandoline speler die ook goed kan zingen, zowel lead als harmonie. Meerstemmige zang is erg belangrijk bij ons en we besteden daar graag veel aandacht aan. Het repertoire is gericht o.a. op songs van The Other Favorites, Brothers Camatose, Old Crow Medicine Show, The Steeldrivers, Venice en diverse andere soortgelijke artiesten. Wij … meer »

Muzikantenbank user Ted ValkTed Valk

Gewoon Muziek Maken

Zanger / Zangeres zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 371x bekeken

Gewoon Muziek MakenHallo muzikanten, Mijn naam is Norton en ik ben op zoek naar andere muzikanten om samen muziek te maken. Ik speel verschillende instrumenten zoals gitaar, piano, mondharmonica, bas... en ik zing ook. Ik zoek mensen om onze creativiteit te delen en te combineren om samen mooie muziek te maken. Wat er in de toekomst kan gebeuren, zal het gevolg zijn van onze inspanningen... Geen muzikale barrières, … meer »

Muzikantenbank user Norton ZanellaNorton Zanella