Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Drummer gezocht – Regio Utrecht

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 258x bekeken

Wij zijn een redelijk beginnende band bestaande uit Jered (gitaar), Chris (gitaar), Brian (bas) en Romi (vocals) uit regio Utrecht. Beide gitaristen en de bassist hebben al heel wat ervaring met het spelen van gitaar/bas. We zijn op dit moment bezig met het maken van een setlist voor ons eerste optreden in juni. Het genre dat gespeeld wordt, komt het meest overeen met Indie Rock. Denk hierbij aan nummers … meer »

Chris van Iperen

Rockbandje 11FOOT5 zoekt bassist

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 488x bekeken

Rockbandje 11FOOT5 zoekt bassistHeb jij zin om muziek te maken met gezellige mensen? Dan ben je bij ons bij het juiste adres :-). Wij zijn Hinke (zang), Tom (drums) en Christiaan (gitaar). Op dit moment repeteren we 1 à x 2 x per maand op zondagmiddagen bij het Viaduct. We zijn op zoek naar een leuke bassist(e) tussen de 30 en de 50 jaar die zin heeft om ons te versterken zodat we toe kunnen werken naar een aantal optredens per … meer »

Muzikantenbank user hinkehinke

Drummer Gezocht

Drummer gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 142x bekeken

DRUMMER GEZOCHT 🥁: Wij zoeken een nieuwe drummer die bij ons wilt komen drummen en die het natuurlijk het podium op durft. Kan jij een beetje drummen en durf je het aan? Ben jij tussen de 16 - 20 jaar en kom je uit de omgeving Dordrecht? Neem dan contact op via 1 van de volgende manieren: Stuur een berichtje naar @resestband op Instagram 🗣️ Mail naar: rssband.info@*****.com 📨 Wordt … meer »

Senne Flach

Vocalist uit Dokkum (Fr) zoekt doom/melancholic metal band

Zanger / Zangeres zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 266x bekeken

Vocalist uit Dokkum (Fr) zoekt doom/melancholic metal bandDenk richting Katatonia, Woods of Ypres, Paradise Lost en Swallow the Sun. Als je een enthousiaste muzikant of band bent die op zoek is naar een energieke, upbeat metal vocalist om lekker hard mee te knallen... Zoek dan verder. Dan ben ik niet de juiste persoon. Ik ben een 35 jaar oude ziel met diverse jaren ervaring in zowel cleane als harsh vocals. Ik heb een vrij unieke diepe stem en wissel moeiteloos … meer »

Muzikantenbank user S.C.S.C.

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 142x bekeken

Bassist zoekt bandIk ben een bassist van 68 jaar en zoek een band of muzikanten in omgeving Hoorn Alkmaar om gezellig te oefenen en eventueel voor optredens. Mijn muziekvoorkeur is Stones, Eagles, CCR en heel veel 60’ er en 70’ er jaren.0623421009

Ton zuininga

Gitarist zoekt band folk/blues/indie

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 245x bekeken

Mijn naam is Wouter, 32 jaar, en ik ben op zoek naar een (eventueel nog te vormen) bandje om lekker samen te spelen en bijvoorbeeld af en toe eens op te treden. Ik speel intussen al meer dan 16 jaar met veel plezier gitaar (en toetsen overigens) en na vooral vele gelegenheidsbandjes lijkt het me leuk om het spelen in een band voor de langere termijn op te pakken. Plezier en lol staan daarbij voorop, … meer »

Wouter

Rock/funk zanger

Zanger / Zangeres zoekt band in Lelystad (Flevoland) | 143x bekeken

Rock/funk zangerHallo ik ben Barend Montana, 21 jaar en woon in Lelystad. Ik ben al best wel ervaren met zang en een zang lerares zei ook dat mijn vocal range heel breed is. Ik haal heel veel inspiratie uit de Red Hot Chili Peppers en een grote droom is om in een band te spelen en hetzelfde soort genre muziek te maken! Dus als iemand een rock zanger nodig heeft, stuur me gerust een bericht! FaceBook: Barend Montana Email: … meer »

Muzikantenbank user Barend PoeserBarend Poeser