Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Experimenteel. minimaal, en geen 4/4

Drummer, Gitarist en Percussionist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 423x bekeken

Ik ben bassist en ik heb al vele jaren een lastig probleem, en moet daar moet nu toch echt maar eens een keer wat aan gedaan worden: ik wil graag de meer "experimentele" kant op in de muziek, maar de muzikanten waar ik normaal gesproken mee samenspeel trekken de stijl die ik zoek niet; (Wat zit je nou toch weer raar te freubelen? Wat is dat nou voor een rare maatsoort? Kunnen we nu weer gewoon Adele … meer »

Bas Glass

Percussionist zoekt kleine bezetting

Percussionist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 184x bekeken

Hallo, ik ben een ervaren percussionist. Ik speel cajon, conga's en diverse kleine percussie-instrumenten. Ik ben op zoek naar een kleine bezetting in de regio Leiden/Den Haag. Bijvoorbeeld vocal(s)-gitaar-percussie of vocal(s)-piano -percussie, maar andere bezettingen sluit ik uiteraard niet uit. Ik ben vaardig in diverse stijlen: pop-latin-jazz etc. Neem contact met me op als je een keer … meer »

Drum knar

GROOT ONDERHOUD zoekt Backing Vocalisten

Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 405x bekeken

GROOT ONDERHOUD zoekt Backing VocalistenGROOT ONDERHOUD is een toffe band uit Arnhem die momenteel lekker aan de muzikale weg timmert. Luxor, de grote prijs van en Bregepop in Schartsterburg staan al op ons lijstje. Wij spelen uitsluitend eigen repertoire, Nederlandstalige ska-pop. Het eerste album is een feit en werken momenteel toe naar een tweede. Wij zoeken een fijne aanvulling met enthousiaste backing vocalist(en) (M/V) die het podium … meer »

Muzikantenbank user S.KleijneS.Kleijne

Thunderhoof zoekt drummer

Drummer en Percussionist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 441x bekeken

Thunderhoof zoekt drummerHey drummer, Wij zijn Thunderhoof, een kersverse formatie op zoek naar een drummer om het plaatje af te maken. We maken brede rock. Een eerste plaat is al geschreven vanuit de slaapkamer, maar deze willen we zo goed mogelijk uitbrengen. We hebben een behoorlijke DYI mentaliteit en hebben zin om in vlot tempo aan de weg te gaan timmeren, denk aan nieuw materiaal schrijven/opnemen en lekker shows gaan … meer »

Daan Werdmüller von Elgg

Percussionist voor akoestische band gezocht

Geluidstechnicus en Percussionist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 283x bekeken

Onze 4-koppige formatie zoekt met spoed een percussionist, die ertoe bereid is, iedere 2e dinsdag van 16.00 uur tot 20.30 uur te oefenen en uiteraard tijdens de verschillende gigs onze covers --vanaf eind jaren zestig tot nu -- uit te voeren . De setlist bevat ook uit een klein aantal eigen nummers. Naast een gezellige en energieke repetitie hebben we meer te bieden. Een prachtige oefenruimte, PA-installatie … meer »

Muzikantenbank user ParoParo

Timbalero gezocht voor salsaband Arnhem

Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 299x bekeken

Timbalero gezocht voor salsaband ArnhemHa Percussionisten, Onze timbalero is voor een tijd uitgeschakeld en daarom we zijn op zoek naar een enthousiaste stokkentovenaar die ons voor langere tijd kan ondersteunen. Wij repeteren woensdagavond 1 x per 14 dagen oneven weken in Arnhem Zuid. Voor meer informatie over ons repertoire www.catambu.nl. Groetjes Marijke

Marijke Bruin