Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

BlueZENjoyment zoekt slaggitarist

Gitarist gezocht in Almere (Flevoland) | 288x bekeken

BlueZENjoyment is opzoek naar een slag gitarist met ervaring. De band bestaat uit ervaren leden en beschikt over een repertoire van een 40tal bluescovers. Repeteren op donderdagavond in Almere stad. Optreden 1á 2 x per maand. Interesse ? Stuur een bericht.

Muzikantenbank user Willem Den BakkerWillem Den Bakker

Saxofonist zoekt soulful bandje

Blazer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 152x bekeken

Hallo daar, ik ben op zoek naar een bandje met wat gezellige mensen om een muzikale itch te vervullen. Ik speel nu 12 jaar saxofoon. Ook heb ik recent een electrisch windinstrument erbij gehaald en speel ik een beetje basgitaar mocht dat nog van pas komen. Ik ben op zoek naar een soul/disco/jazz/blues sfeertje maar vooral naar wat gezelligheid :)

Maxime

Ervaren en gedreven gitarist (55) biedt zich aan

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 292x bekeken

Ervaren en gedreven gitarist (55) biedt zich aanDecennia lang speel ik al in bandjes, maar sinds voorjaar 2023 helaas bandloos. Wil heel graag weer in een leuke band spelen op basis van vriendschap en ook serieus met de muziek bezig zijn. Heb ruime ervaring in blues en classic popsongs van jaren 60 tot heden. PS. een straal van ca. 30km rond Hoogezand is voor mij geen probleem qua reisafstand.

Muzikantenbank user AlexAlex

Feestband 2MF zoekt inval Saxofonist

Blazer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 228x bekeken

Feestband 2MF is op zoek naar een inval saxofonist voor 2 toffe feesten in juni(14 en 15). En als de samenwerking in de toekomst bevalt, dan vaker. Mocht je daarnaast kunnen zingen(backing), dan is dat helemaal mooi, maar geen vereiste. voor meer info over 2mf: https://www.2mf.nl Ben je geïnteresseerd?, of ken je iemand die geïnteresseerd is? dan horen we het graag! groeten, Remco Website: … meer »

Remco van Denderen

Drummer zoekt rock/metal band

Drummer zoekt band in Oost-Vlaanderen (België) | 326x bekeken

Drummer zoekt rock/metal bandEen paar jaar geleden kreeg ik de drummicrobe te pakken en wil ik blijven groeien. Ik zat in een hardrock/metal band maar die is ontbonden, dus zoek ik een nieuwe uitdaging. Stijl mag variëren van Bryan Adams tot Megadeth. Covers of eigen nummers, I don't care. Van een beetje stevige pop ben ik ook niet vies. Ik woon in het Gentse, heb goed uitgerust drumstel staan. Ik zoek vooral een … meer »

Hans Engels

Toetsenist gevraagd

Toetsenist gezocht in Assen (Drenthe) | 272x bekeken

Toetsenist gevraagdDe band Funtastic bestaat een jaar en zoekt een toetsenist. Wij spelen nummers van Anouk, Stones, Herman Brood, Chic en nog veel meer. Onze bezetting bestaat uit een gitarist, bassist, drummer en zangeres met genoeg ervaring. Wij willen dit graag uitbreiden met een toetsenist. We komen uit Assen, Groningen. We repeteren in Smilde. Lijkt het je leuk om ons te komen versterken neem dan contact op … meer »

Froukje de Boer

Ervaren drummer zoekt aansluiting..

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 364x bekeken

Ervaren drummer zoekt aansluiting..Hallo allemaal! Ik ben een ervaren drummer uit Den Haag op zoek naar een nieuwe band om mee te spelen in de omgeving(eigen drumkit staat in Popradar) Met mogelijke reistijd moet er wel een drumkit aanwezig zijn in jullie oefenruimte.. Ik heb jarenlange ervaring in verschillende muziekstijlen/bands, waaronder prog/hard rock, pop, new wave, groove, funk e.a.. Ik ben op zoek naar een band die paar … meer »

Muzikantenbank user Olivier FaberOlivier Faber