Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Bassist zoekt death/thrash metalband

Bassist zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 143x bekeken

Bassist met meer dan 25 jaar ervaring in diverse bands zoekt een nieuwe uitdaging. Het liefst een band met ervaren muzikanten. Stijl: Death of Thrash metal zoals bijvoorbeeld Cannibal Corpse, Slayer, Overkill, Bolt Thrower, enz. Ik ben in het bezit van eigen apparatuur en vervoer. Via de links op mijn website kan je wat YouTube filmpjes bekijken van wat ik wel en niet kan. www.aratron.net

Muzikantenbank user Maurice SasMaurice Sas

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 248x bekeken

Hallo,allround coverband met ervaren muzikanten zoeken nog een tweede ervaren zangeres die zowel lead als backing vocals doet. Repetitie in Naaldwijk op maandagavond. Voor meer informatie gewoon even je naam en tel.nummer doorgeven en we nemen contact met je op.

Bassert

Zangeres zoekt band

Overig zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 221x bekeken

Hallo, Mijn naam is Ires, ben 32 jaar en kom uit Vught. Momenteel zing ik veel nummers omdat ik het heel leuk vind, dus ben geen professionele zangeres. Zingen is wel mijn hobby en passie en ik zit dan ook op Smule. Ik zou graag wat meer uit mijn hobby willen halen. Pop en R&B zing ik het liefst en zou het liefst van mijn passie mijn werk maken. Hieronder vinden jullie mijn Smule profiel. https://www.smule.com/ireszje Met … meer »

Muzikantenbank user Ires LandmanIres Landman

Zangeres zoekt band (eigen werk)

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 364x bekeken

Zangeres zoekt band (eigen werk)Mijn naam is Maxime en ben op zoek naar een band onder de naam: ‘Louime’ in het gerne: Pop, Reggae en folk met inspiratie van Will and the People, Selah Sue, Amy Winehouse & Bob Dylan. De filmpjes die je ziet, is eigen werk. In Utrecht heb ik in meerdere bands gespeeld alleen ben ik nu op zoek naar een band dat meer in de buurt ligt, in de regio tussen Eindhoven en Weert. Graag een formatie … meer »

Muzikantenbank user Maxime BeelenMaxime Beelen

Wil je vrijblijvend iets opnemen ? Kleine homestudio beschikbaar !

Strijker, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 206x bekeken

Wil je vrijblijvend iets opnemen ? Kleine homestudio beschikbaar !Omdat ik ook op zoek ben naar muzikanten of zangers stel ik voor om gebruik te maken van mijn kleine studio om iets op te nemen. De muziek en stemmen kan ik als oefenmateriaal gebruiken en wellicht kunnen we jou idee verder uitbreiden naar higher level. Uiteraard zal jou inbreng niet gebruikt worden zonder toestemming. Koffie is er altijd en de pauzes zijn perfect in te vullen in een inspirerende … meer »

Muzikantenbank user MarcoMarco