Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Jazz band zoekt Contra bassist

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 146x bekeken

Sax gitaar toetsen drus zoeken contra bassist voor realbook jazz band . Allen amateur gevorderd. Veel ruimte voor improvisatie. Zaterdag 16 november kennismaking. Repetitie zaterdags eens in 2 a 3 weken on Houten bij Higain.

Muzikantenbank user BoschBosch

Muzikanten zoeken muzikanten voor Reggae band in Utrecht

Percussionist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 110x bekeken

Hallo all. Wij zijn met ze 2 bezig om reggae te kunnen spelen ... Carmen is geinterresseerd om Saxofoon/toets/sang te gaan doen ... ik zelf ben percussionist. Reggae is niet meer alleen maar Bob Marley (maar hij is steeds een van onze guide), maar zo veel meer (roots, dancehall, ragga, dub...) ... wij gaan jaren lang overal naar reggae evenementen door hele Europa ... zelf ook veel muziek ervaring … meer »

Ed'locks

Gezocht keyboardspeler/accordeonist voor Americanaband

Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 253x bekeken

Harry gaat ons verlaten. Hij gaat reizen, maar zonder ons.... Daarom zoeken wij een keyboardspeler die mogelijk ook accordeon kan spelen. Kun je ook nog zingen, dan is dat mooi meegenomen. Americana-Unlimited bestaat al een jaar of 6 en wordt steeds populairder. Naast gevarieerde optredens in het land hebben wij ook het theater ontdekt. Wij zijn 50-ers en 60-ers maar wel met een drive. We repeteren … meer »

Eric

Ervaren bassist zoekt leuke coverband voor liefst wat stevigere muziek (Leiden e.o)

Bassist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 106x bekeken

Ervaren bassist van net onder de 50 zoekt een pop/rock/metal coverband om met generatie-genoten vooral voor de lol muziek te maken. Af en toe optreden is leuk, maar samen muziek maken nog veel belangrijker. Ik heb een brede muzieksmaak, maar speel het liefste wat stevigere en uitdagende nummers (rock/grunch/metal). Ik ben zelf een fan van bv Metallica, Pearl Jam, Alice in Chains, Rage Against The Machine, … meer »

Muzikantenbank user Huib IntemaHuib Intema

Gitarist/snaren gezocht m/v

Gitarist en Overig gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 124x bekeken

Gitarist/snaren gezocht m/vHallo Jij, Huidige bezetting van bevlogen (hobby)zangeres en snarenman vinden graag een open gitarist. Iets met betrokken, eigen, bluesy, jazzy, country. Enthousiasme telt. We spelen wekelijks in regio Hilversum. Uiteenlopende covers als vertrekpunt en eigen werk als reis, bouw je mee? Omdat t kan. Net gestart...0617366823 Hartelijke groet, Myrtl.

Muzikantenbank user MyrtlMyrtl

Basist gezocht voor deathcore/deathmetal band

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 112x bekeken

Godless Oath is op zoek naar een gedreven bassist. Ons genre is het beste te beschrijven als deathcore/deathmetal band met blackmetal invloeden. Onze bezetting ziet er nu als volgt uit : Zanger (schreeuwer), drummer en 2 gitaristen (7snarig). We repeteren op het ogenblik in Den Bosch. Heb je interesse, aarzel niet en neem contact met ons op!

Muzikantenbank user William BergmansWilliam Bergmans