Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Zanger(es) voor humoristisch muziektheater

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 179x bekeken

Zanger(es) voor humoristisch muziektheaterMijn naam is Flip de Liema en ik maak humoristisch muziektheater met liedjes, verhaaltjes, grapjes, sketches en beeldmateriaal. De liedjes zijn gevarieerd: jazz, pop, blues en Nederlandstalige liedjes van eigen hand. Vind je het leuk om (muzikaal) kennis te maken, stuur dan indien mogelijk, een filmpje (bv You Tube)zodat ik iets kan horen of zien. Op 13 juni heb ik een optreden in Amsterdam dus we … meer »

Flip de Liema

Basist en zanger gezocht

Bassist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 195x bekeken

GEZOCHT! BASSIST EN ZANGER voor rock/blues band omgeving Breda / Dordrecht / Rotterdam. Wij, drummer en gitarist (zeer ervaren) zijn hard opzoek naar een bassist en zanger. Ben jij tussen de 25 en 50 en lijkt je het tof een nieuw bandje op te zetten met voorkeur in het begin wat covers en gaande weg eigen muziek te gaan maken? Stuur me een mailtje. Invloeden Gary Moore / Toto / Gary Clark jr … meer »

Muzikantenbank user STOÏC•SOULSSTOÏC•SOULS

Gitarist (20) zoekt band

Gitarist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 113x bekeken

Gitarist (20) zoekt bandHey, ik ben Indra (20) en ben een ervaren gitarist. Ik heb in meerdere bands gespeeld en opgetreden. Nu ben ik opzoek naar iets nieuws. Mijn genres liggen vrij breed: voornamelijk (alt-)rock, funk, maar ook grunge, punk en hardrock. Blues vind ik ook geweldig. Voel je vooral vrij om me een berichtje te sturen bij interesse/vragen. FB: Indra Budidarma Insta: @indraa_bd

Muzikantenbank user IndraIndra

Band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 146x bekeken

Beste muzikanten, Mijn naam is Marcel, ik speel gitaar en samen met bassist Lars en drummer Tom zijn wij een nieuwe band opgestart in de genre van postpunk/rock. Wij zoeken nog een goede frontman/zanger om de band compleet te maken zodat we lekker kunnen repeteren en optreden. Als je gitaar kan spelen en teksten kan schrijven dan zou dat top zijn. Wij hebben al wat nummers en ideeën klaarliggen. … meer »

Marcel van Tuyll

Zangeres zkt professionele gitarist en drummer voor nieuw te formeren band/ Tilburg

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 238x bekeken

Ik ben n expressieve zangeres, zing vooral vanuit gevoel, vrijheid en plezier; covers, die ik n eigen sfeer geef en eigen nummers. Volg geen bepaalde stijl, maar muziek waar n ziel en jus inzit, van teder tot rauw. O.a Prince-the Cross, Steppenwolf-Born to be wild, Roberta Flack-the First time, Tom Jones -its a man's world en You never walk alone, Tracy Chapman, Doors, Van Morrison, Patsy Cline-Blue … meer »

Muzikantenbank user antonetta Weideveldantonetta Weideveld

Bassist gezocht!

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 195x bekeken

GEZOCHT! BASSIST EN ZANGER voor rock/blues band omgeving Breda / Dordrecht / Rotterdam. Wij, drummer en gitarist (zeer ervaren) zijn hard opzoek naar een bassist en zanger. Ben jij tussen de 25 en 50 en lijkt je het tof een nieuw bandje op te zetten met voorkeur in het begin wat covers en gaande weg eigen muziek te gaan maken? Stuur me een mailtje. Invloeden Gary Moore / Toto / Gary Clark … meer »

Muzikantenbank user STOÏC•SOULSSTOÏC•SOULS

Mandoline spelers

Gitarist en Overig gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 96x bekeken

Ons mandoline orkest zoekt nieuwe leden. 1e 2e mandoline en mandoline-cello. Ook is er ruimte voor gitaar (accoustisch) We repeteren op vrijdag in het Land Van Cuijk. (vianan) Enige kennis van bladmuziek gewenst. Lijkt je het wat? Stuur een mail naar hendriks122@zonnet,nl

Muzikantenbank user J HendriksJ Hendriks

Zanger[es] gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 180x bekeken

Wij zijn een symfonisch trio 65 plus en zijn opzoek naar een zanger/zangeres die instrumentale nummers kan opvullen met experimentele zang achtergrondzang etc. Liefst overdag kan oefenen en iets heeft met symfonische Rock . Wij oefenen in Nijverdal . Gr. A.C.

Muzikantenbank user André CentsAndré Cents