Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Mandoline speler (m/v)met goede zangstem

Overig gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 136x bekeken

Wij zoeken voor een doorstartende Americana/Country band een goede mandoline speler die ook goed kan zingen, zowel lead als harmonie. Meerstemmige zang is erg belangrijk bij ons en we besteden daar graag veel aandacht aan. Het repertoire is gericht o.a. op songs van The Other Favorites, Brothers Camatose, Old Crow Medicine Show, The Steeldrivers, Venice en diverse andere soortgelijke artiesten. Wij … meer »

Muzikantenbank user Ted ValkTed Valk

Ervaren Jazz-Swing Gitarist/zanger (senior) zoekt Jazz Combo

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 174x bekeken

Ervaren Jazz-Swing Gitarist / Zanger (senior) zoekt aansluiting bij gezellig Jazz-combo of andere leuke muzikale (kleine) formatie. Sinds kort ook Gypsy Jazz. Ik vind het ook leuk om te zingen. Repertoire:Jazz Standards, jazz-latin, Evergreens en Easy listening muziek. Optreden doe ik graag. Ben niet geïnteresseeerd in andersoortige muziek of Bigband. Omgeving Utrecht.

Hans Pekelharing

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Enschede (Overijssel) | 364x bekeken

Hai! Ik ben Roos en ik ben op zoek naar een leuke band in de omgeving van Overijssel, Hengelo/Enschede, evt. Deventer. Liefst met bandleden tussen de 30 en 55 jaar oud. Ik zing nog niet zo lang maar mijn zangcoach en omgeving zijn enthousiast 😊 en ik ben gedreven! Genre; pop, rock, country, ik heb een brede muzieksmaak! Ik woon zelf in Almelo, wekelijks repeteren is geen probleem, graag! Optredens … meer »

Roos

Een extra dimensie aan jullie metalcore/punk band?

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 283x bekeken

Na jaren niet meer in een band te zingen, begint het langzamerhand toch wel weer te kriebelen. Echter heb ik niet meer zo'n zin om alle vocals op mijzelf te nemen en kan ik mijn stem nog niet op alle manieren inzetten die ik zou willen. Daarom ben ik op zoek naar een band die al een heavy vocalist heeft waar ik een extra dimensie aan kan toevoegen. Zelf ben ik beter in falsetto en overdrive/mixed … meer »

Jeske Dolmans

Allround gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 536x bekeken

OVERBAND ZOEKT GITARIST REGIO ROTTERDAM Wij zoeken voor onze allround coverband een allround gitarist solo / slag. Band heeft een doorstart achter de rug. Proactieve en vriendschappelijke houding is zeer gewenst. En uiteraard is de passie voor de muziek groots aanwezig, en ook de focus op de zakelijke kant is een doel op zich. Repetities vinden plaats in rotterdam in een persoonlijke ruimte van de … meer »

Lo

Alternative band zoekt allround gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 412x bekeken

Hey you! Na ruim 10 jaar te schrijven en muziek te maken heb ik ongeveer 2 jaar geleden een band opgericht waarmee ik mijn nummers uitwerken. We zoeken een (ervaren) gitarist die de brug tussen uke en bas kan opvullen door afwisselend slag en solo werk te doen. Er is ruimte voor je eigen imput en creativiteit Het genre wisselt van meer poppy tot rock met ska invloeden. We repeteren wekelijks met als … meer »

Muzikantenbank user NaomiNaomi

Border Blues Rock zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 265x bekeken

Wij, Natasja, Ludo, Bob en ik zijn op zoek naar jou (en een drummer) om onze band compleet te maken! Hou je van bluesrock en vind je het ook leuk om, net zoals wij, geregeld van die stijl af te wijken? Dan zit je bij ons helemaal goed. Waar wij tot nu toe blij van worden, zijn nummers als: Beth Hart - Bad woman blues Gary Clark jr. - Bright lights Aynsley Lister - Angel o mine Koko Taylor - Voodoo … meer »

Muzikantenbank user Nick van den BergNick van den Berg

Grunge coverband

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 242x bekeken

Hey, been trying to meet you. Bassist zoekt drummer, gitarist en zanger om een grunge-coverband mee te starten. Denk aan Nirvana, Foo Fighters, Weezer, Bush, Stone Temple Pilots... Enige beheersing van je instrument en podiumervaring is fijn, dat heb ik ook. Leeftijd 35-55 jaar. Oefenen eens in de 2 weken in een professionele oefenruimte in Ede. Interesse? Stuur een appje naar Chris: 06-15699776

Chris

Aan alle zangers/zangeressen!

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 586x bekeken

Hoi zangers en zangeressen! Ben jij beginnend of ervaren zanger(es)? Zing je vaak met de radio, youtube of spotify mee? Als je het leuk vindt om in plaats daarvan eens met echte begeleiding te zingen kom ik graag met je in contact. Ik speel al gitaar vanaf mijn 7e en zoek enthousiastelingen in muziek net als ik. Ik speel allerlei muzieksoorten en sta voor vanalles open. Denk aan: London Grammar, … meer »

gitarist-647