Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Green Day Coverband Zoekt Gitarist!

Gitarist gezocht in Almere (Flevoland) | 106x bekeken

Hi! Ben je een gitarist met enige ervaring, vind je Green Day leuk en zin om 2 wekelijks te oefenen en zo nu en dan een optreden te doen? -> Dan zoeken we jou! Wij zijn een Green Day coverband in oprichting. Een ervaren Drummer en Zanger zijn aanwezig, samen met een beginnende bassist. Interesse of meer informatie? Stuur een bericht! Via WhatsApp kan ook: 06 2424 1016 Groetjes, Nicky

Nicky

Gitarist Zoekt Bandleden!

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 286x bekeken

Hee, Ik ben Fabian (16) en ik speel nu ongeveer 1,5 jaar gitaar. Ik ben er nu klaar voor om in een band te gaan spelen. De stijl van Queen vind ik het mooiste. Ook andere stijlen speel ik, denk dan bijvoorbeeld aan Guns N' Roses en ACDC. Lijkt je deze stijlen ook wat en ben jij een Drummer, Bassist, Vocalist of speel je een ander instrument? Stuur dan een mailtje naar: fabian.de.hartog@*****.com -Omgeving: … meer »

Fabian de Hartog

Allround gitarist gevraagd

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 577x bekeken

Wij zoeken voor onze allround coverband een gitarist met ruime ervaring en repertoire kennis. Vocale vaardigheden en/of een tweede stem worden zeer gewaardeerd. Proactieve en vriendschappelijke en professionele houding, goede instrument beheersing, en uitstekende gear vinden wij een absolute must. En uiteraard is de passie voor de muziek groots aanwezig, en ook de focus op de zakelijke kant is een … meer »

roy janssen

Groovy zanger(es) & gitarist gezocht: Sluit je aan bijzonder band!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 613x bekeken

Na het stille einde van onze vorige band, Matt Thursday, meer dan een jaar geleden, hebben we, als toetsenist, drummer en bassist, onze passie voor muziek nieuw leven ingeblazen. Nu zijn we sterk gemotiveerd om gezamenlijk een nieuwe, levendige band te lanceren waarbij we het grooven naar een hoger niveau tillen. Ons geluid is een mix van funky bluesrock, soul, r&b, vette funk (inclusief oldskool vibes) … meer »

Rilana Lainsamputty

Blues-gospel-folk music

Gitarist zoekt band in Hoogeveen (Drenthe) | 481x bekeken

Blues-gospel-folk musicGraag zou ik in contact komen met mensen om blues, folk en gospel te gaan spelen. Niet direct om een vaste band te gaan vormen, veel meer om het samen spelen van deze muziek te ervaren. Denk in dit verband aan bijv. Rev. Gary Davis, Blind Willie Johnson, Robert Wilkins, Joe Callicot, Elizabeth Cotton en vele, vele anderen. Zelf speel ik dit genre al vele jaren met gitaarbegeleiding, akoestisch of elektrisch. … meer »

Herman

Millie & de Mix- Zoekt Slaggitarist/Jou

Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 527x bekeken

SLAGGITARIST GEZOCHT Ben jij of ken jij een Slaggitarist die weet wat hij doet! Die met zijn gitaar en fingers noten laat dansen en graag in een band wil spelen? Zit je nu stil of wil je meer? Misschien weet je het nog niet, maar dan word je gezocht. Misschien is dit wel die nieuwe wind, die begin 2024 op je pad komt. Bij Millie & de Mix zoeken we een Slaggitarist voor naast onze Top gitarist Johan. Onze … meer »

Millie & de Mix

Gitarist zoekt muzikanten voor band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 271x bekeken

Hi, ik ben Elian 17 jaar en ik speel al 10 jaar gitaar en zit nu 5 maanden op zangles (of ik het goed kan geen idee) ik wil graag een Americana/ folk band oprichten in de stijl van Zach Bryan, the lumineers en noah kahan. Mij lijkt het leuk om en covers te doen en zelf nummers te maken en zeker ook op te treden Als je geïnteresseerd bent stuur me dan een appje: 0682295101 Mvg, Elian

Elian

Gitarist/ beginnend zanger zoekt band

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 153x bekeken

Hi, ik ben Elian 17 jaar en ik speel al 10 jaar gitaar en zit nu 5 maanden op zangles (of ik het goed kan geen idee) ik wil graag een Americana/ folk band oprichten in de stijl van Zach Bryan, the lumineers en noah kahan. Mij lijkt het leuk om en covers te doen en zelf nummers te maken en zeker ook op te treden Als je geïnteresseerd bent stuur me dan een appje: 0682295101 Mvg, … meer »

Elian

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Lelystad (Flevoland) | 219x bekeken

Hoi, Ik, gitarist 50+, zoek mensen om een (blues)rock band te starten of een bestaande band. Americana muziek heeft ook mijn interesse. Qua niveau ben ik gevorderd en kan meezingen/tweede stem. Plezier in het spelen staat bij mij voorop, maar een paar keer optreden zou wel leuk zijn....Regio Dronten/Flevoland

rob jaspersen