Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist uit Groningen zoekt band in regio Groningen, Friesland of Drente.

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 180x bekeken

Ik ben een gedreven en enthousiaste gitarist en zoek een band in de regio Groningen, Friesland of Drente. Ik ben 57 jaar en speel vanaf mijn 14e elektrisch/akoestische solo/slag gitaar. Ook speel ik graag basgitaar en keyboard en vind het leuk om thuis in mijn homestudio eigen muziek op te nemen. Ook zing ik graag waar het een keer kan of past de leadzang of een tweede stem. Heb in verschillende bandjes … meer »

Ton van Wessel

Zanger(es) voor humoristisch muziektheater

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 165x bekeken

Zanger(es) voor humoristisch muziektheaterMijn naam is Flip de Liema en ik maak humoristisch muziektheater met liedjes, verhaaltjes, grapjes, sketches en beeldmateriaal. De liedjes zijn gevarieerd: jazz, pop, blues en Nederlandstalige liedjes van eigen hand. Vind je het leuk om (muzikaal) kennis te maken, stuur dan indien mogelijk, een filmpje (bv You Tube)zodat ik iets kan horen of zien. Op 13 juni heb ik een optreden in Amsterdam dus we … meer »

Flip de Liema

Gitarist zoekt bluesband

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 113x bekeken

Gitarist zoekt aansluiting bij bluesband. Heb eigen gear en vervoer. Heb lang in diverse coverbands gespeeld, laatste jaren in een bluesband. Met de bluesbsnd repeteren we maar 1 a 2x per maand. Daardoor heb ik tijd om er een extra band bij te hebben. Blues of bluesrock, geen rockcoverband. Zoekgebied, Tilburg/Waalwijken en ruime omgeving. Mail: heinvoogt@*****.nl

H. Voogt

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 145x bekeken

Gitarist zoekt band, bestaand of in oprichting. Wat heb ik je te bieden: Rock, blues, fusion, funk, countryrock. Altijd in dienst van het nummer en het bandgeluid. Dus functionele melodielijnen, solo’s, accenten en ritmes. Als het maar swingt en een beetje stevig is. Repeteren is leuk, optreden is nog leuker. Veel ervaring met optreden en opnemen. Kan ook overdag repeteren, want ik werk niet meer. … meer »

GK

Khronos.inK zoekt guitarist, en eventueel zanger

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 148x bekeken

Khronos.inK zoekt guitarist, en eventueel zangerWe zouden metal met blues met klassiek met rock spelen. (Dit zijn meer richtlijnen om onze eigen stijl te ontdekken). We zouden geen optredens geven, maar wel opnames maken en videoclips en deze online plaatsen, dus een leuke extra als je al een band hebt. Met dat we geen optredens geven is een guitarist genoeg. We zouden beginnen met instrumentals en zien hoe het afloopt. Mits interesse contacteer … meer »

Muzikantenbank user Anthony AG DejonckereAnthony AG Dejonckere

Metal band zoekt muzikanten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 256x bekeken

Heyhoi! Wij zijn een bassist, drummer en slaggitarist tussen de 22 en 26 jaar oud die nog op zoek zijn naar meer muzikanten om een metal band met industrial-gothic invloeden te beginnen. We zoeken nog een zanger(es),lead gitarist en een toetsenist. Het gaat om een bandje die muziek wil maken in de richting van bijvoorbeeld Rammstein, Eisbrecher en Megaherz. Wel met Engelse tekst trouwens! ;) Het plan … meer »

Anique