Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist/Vocalist zoekt band.

Zanger / Zangeres zoekt band in Antwerpen (België) | 379x bekeken

Gitarist/Vocalist zoekt band.Ik ben een Gitarist met middelmatige kennis en beheersing. Ik zou graag aan muziek werken met gelijkgestemde personen en hopelijk nog veel bijleren en mooie nummers tot stand brengen. Ik schrijf teksten en oefen op regelmatige basis het zingen hiervan. Hoewel mijn minimale ervaring en onbestaande opleiding zou ik graag meer tijd besteden aan het ontwikkelen in de muzikale wereld. Ik hou van … meer »

Muzikantenbank user Janco de Boeck-SwinnenJanco de Boeck-Swinnen

Bassist zoekt latin band

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 207x bekeken

Bassist zoekt latin bandErvaren bassist (semi-pro) zoekt latin band Trefwoorden: Eclectisch, rytmisch sterk, melodieus, extravert, serieus, gezellig, discipline, passie, humor, afstemming Ervaring op prof podia, opname studios, verouderde rommelige podia, op tegen elkaar geschoven tafels Gear: 5-snarige Ibanez SDGR, Ampeg 100w 12”

Muzikantenbank user DiedDied

Gitarist zoekt metalband / jambuddy

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 342x bekeken

Gitarist zoekt metalband / jambuddyGoedendag, ik ben Axel (21 M) en zoek "muzikanten" om een band mee te beginnen in regio Eindhoven, voor nu een gitarist, drummer en/of of bassist. Zelf speel ik nu 2.5 jaar elektrische gitaar en heb 't gevoel het tijd is om naar de volgende stap te gaan: met anderen spelen. Ikzelf luister en speel vooral hard rock en metal, voornamelijk uit de 70s en 80s. Om een beeld te geven, denk aan bands als Motörhead … meer »

Muzikantenbank user AxelAxel

Bassist!

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 946x bekeken

Bassist!Bassist aangeboden. Interesses, Americana, Blues, classic rock, country, eigenwerkbands, folkrock, motown, neder rock, Singer-songwriter bands, Sixties seventies, world music en noem maar op. Ook spelen in het combo van een Gospel of popkoor of in een Bigband lijkt me leuk. Geboden: podium en studio ervaring. (tekst) schrijfvaardigheid. Enige kennis van - en liefde voor muziektheorie. Heb een baan, … meer »

Muzikantenbank user MareschMaresch

Zanger zoekt Blues/Blues-Rock Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 320x bekeken

Zanger zoekt Blues/Blues-Rock BandHi, ik ben zanger met wat diepere stem. Daarnaast speel ik ook gitaar en mondharmonica. Ik zing graag Blues en Blues-Rock verwante muziek, maar ook soul (oudere Rythm&Blues) vind ik fijn. Kortom: 60/70'ties stijl. Ik hoor graag van jullie! Repeteren ergens tussen Maastricht en Roermond nooit een probleem.

Muzikantenbank user Simon-Hans NiemannSimon-Hans Niemann

Gitarist met zangstem zoekt gitarist met zangstem.

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 256x bekeken

Gitarist met zangstem 60+ niveau gevorderd, kop van Noord Holland, zoekt gitarist met zang stem. doel; semi-akoestisch spelen op een aanvaardbaar geluidsniveau. en de uitdaging aangaan tot het spelen van bv. Supertramp-give a little bit, Oasis-don'look back in anger, Eagles-Tequila sunrise en andere popklassiekers. bv. nummers uit de 60jaren tot nu. Eventueel later een bredere bezetting met bas … meer »

wil kooijman

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 262x bekeken

Hoi! Ik ben Leo, 44 jaar uit Hengelo, en drum sinds mijn 16e in bandjes en orkesten. Ik ben op zoek naar een leuke hobbymatige band met een serieuze insteek. 1x in de één á twee weken repeteren en af en toe toffe optredens. Het liefst gaan we eigen werk maken of steken we bestaande nummers in een heel ander jasje! Ik heb een brede muzieksmaak met voorkeur voor 90s alternatives, big beats, indietronica, … meer »

Drumstix