Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt Metal Muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 56x bekeken

Zangeres zoekt Metal MuzikantenBeste jij/jullie, Ik ben Barbara en ik ben op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in het maken van symphonische metal of metal opera. Denk aan Nightwish, Within Temptation, Rhapsody, Helloween, die richting op. Zoeken jullie nou nog een zangeres, stuur dan een berichtje? Dit is de link naar mijn youtube: https://youtu.be/JBQGGbIyLgc?si=FAcIFH1V8b_3bUkO Klik gerust verder rond op mijn … meer »

Muzikantenbank user BarbaraBarbara

New Wave band in oprichting zoekt nog een zanger, gitarist en toetsenist.

Drummer zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 80x bekeken

Wij (drummer en bassist) zoeken nog een zanger, gitarist en een toetsenist met enige ervaring voor een nieuwe NEW Wave-coverband. We gaan uitsluitend nummers spelen van bands uit de jaren 80/90 in de New wave stijl. We gaan repeteren in Tilburg met het doel een paar keer per jaar op te gaan treden. Zie je dit repertoire helemaal zitten, reageer dan snel.

Bert

Bassist/gitarist zoekt mede muzikanten

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 88x bekeken

Bassist die op zoek is naar mede muzikanten om gezellig muziek mee te maken. Ben niet meteen opzoek naar bepaalde vorm/samenstelling; bandje lijkt me leuk maar ook losse muzikanten (om evt. huiskamer jam sessies te plannen kan ook). Qua muziek smaak zit ik best breed als er maar beetje interessante baspartij bijzit. Doe zelf vooral meespelen met bestaande muziek zoals: lenny kravitz, daft punk, jamiroquai, … meer »

Marc

Bassist zoekt muzikanten en/of bands om mee te spelen

Bassist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 68x bekeken

Bassist zoekt muzikanten en/of bands om mee te spelenHey allemaal, Mijn naam is Alec, een 19-jarige bassist uit de omgeving van Harderwijk. Beïnvloedt door bands als Muse, The Warning, Angels and Airwaves, en Epica, ben ik op zoek naar gelijkgestemde muzikanten om samen mee te spelen, naast mijn persoonlijke projecten. Hoewel ik een voorliefde heb voor het grote arena-rock geluid van deze bands, sta ik open voor allerlei genres, van metal tot … meer »

Alec