Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 245x bekeken

Ervaren drummer (oudere jongere) zoekt muzikanten om een feestband op te zetten. Aansluiting bij een bestaande band kan natuurlijk ook. Nederlands, Duits, Engelstalige nummers, alles is prima. Omgeving Lochem-Zutphen-Deventer. Ik vind veel leuk.

Jan

Bassist zoekt latin band

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 184x bekeken

Bassist zoekt latin bandErvaren bassist (semi-pro) zoekt latin band Trefwoorden: Eclectisch, rytmisch sterk, melodieus, extravert, serieus, gezellig, discipline, passie, humor, afstemming Ervaring op prof podia, opname studios, verouderde rommelige podia, op tegen elkaar geschoven tafels Gear: 5-snarige Ibanez SDGR, Ampeg 100w 12”

Muzikantenbank user DiedDied

Gitarist zoekt muzikanten

Gitarist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 262x bekeken

Hey ik ben Gido, ik ben 18 jaar en speel al meer dan 5 jaar gitaar, ik zou het super leuk vinden om met mensen muziek te maken, ik heb al wat ervaring met muziek maken in bijvoorbeeld een band of opnemen van muziek! Ik vind alle genres leuk, voornamelijk pop en rock, ik kom zelf uit Amersfoort, maar ik kan ook wel een stukje reizen, ik hoop op een reactie!

Muzikantenbank user Gido DuimGido Duim

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 235x bekeken

Hoi iedereen! Graag wil ik wat meer gaan doen dan alleen maar onder de douche te gaan zingen en dus zou het tof zijn om mensen te vinden die evt samen willen muziek maken. (Eindhoven en omgeving) Ik zoek het liefst iets in de richting van dus (symphonic metal) maar ben ook een grote fan van (pagan folk). Als er vragen zijn hoor ik het graag, stuur mij gerust een berichtje. Groetjes

Elvira

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Assen (Drenthe) | 190x bekeken

Beste muzikanten, Ik ben Julius (28 jaar) en ben op zoek naar een band in de regio Drenthe/Groningen. Zelf drum ik ruim 10 jaar en het lijkt me tof om in een band te spelen en wekelijks/maandelijks te repeteren. Ik speel graag rock/pop/punk maar sta ook open voor andere genres.

Julius

Beginnende Bassist zoekt bandje (regio Leiden)

Bassist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 208x bekeken

Hallo! Ik speel al een aantal jaartjes af en aan, dus ik plaats mijzelf nog in de beginner categorie. Ik ben opzoek naar een bandje om gezellig mee te kunnen spelen. Ik vind alles leuk om te spelen, alleen naar Jazz en Metal gaat mijn voorkeur niet zo naar uit. Regio Leiden. Groetjes en misschien tot snel! Robert

Muzikantenbank user Robert van BaekelRobert van Baekel