Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Enthousiaste zanger zoekt toffe band

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 444x bekeken

Aloha. Ik ben een ervaren zanger uit de stad Groningen. Ik heb in diverse bands gezeten. Van disco tot rock en van funk tot soul. Momenteel ben ik al een dik jaar bandloos. En ondanks diverse pogingen iets nieuws op te zetten, vind ik het toch iets fijner om gewoon lekker aan te schuiven bij een bestaande band. Ik heb redelijk wat muziek op youtube en Spotify staan. Hier kan je een goed beeld krijgen … meer »

Muzikantenbank user Mr.KayeMr.Kaye

Inventieve gitarist zoekt band met goede nummers

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 407x bekeken

Gitarist zoekt aansluiting bij band. Stijl New Wave / Post-punk /Ambient / Indie / Alternative, andere stijlen ook mogelijk, maar ik ben niet goed in Jazz, Blues, Funk & Metal. Ik vind goede nummers belangrijker dan virtuositeit en ik kan aan het eerste ook een bijdrage leveren. Ik houd van een rol als (aan-)vuller en begeleider soms puur slaggitaar maar soms ook met atmosferische en ambient geluiden, … meer »

Muzikantenbank user Ger DikGer Dik

Drummer zoekt band omg Deventer

Drummer zoekt band in Deventer (Overijssel) | 458x bekeken

Drummer zoekt band omg DeventerHoi, lk zoek gelijkgestemden in de regio rond Deventer. Ik drum ca 35 jaar in bandjes. Ik ben op zoek naar een serieuze bestaande band of medemuzikanten die wat willen opzetten. Eigen werk, liefst engelstalig. Iets met alternative-indie-prog-wave met zware gitaren, maar ook stoner-psychedelische-industrial-blues of wellicht dance achtig dingen, ik heb een brede muzieksmaak. Ben niet van de grunt, … meer »

Muzikantenbank user Bas HagenBas Hagen

Ben op zoek naar een bestaande band in de regio Limburg

Drummer zoekt band in Roermond (Limburg) | 407x bekeken

ik ben Mike 50+ en heb al enkele jaren podiumervaring. Muziekgenre rock, bluesrock. Ik speelde rock-, pop- en bluescovers van onder meer de volgende artiesten: Neil Young, Billy Idol, Queen, Dire Straits, Rolling Stones, Pink Floyd, AC DC, Fleetwood Mac, Joe Bonamassa, David Bowie, Pink, Joe Cocker, Doobie-broers ... Ik ben een zelfstandig ondernemer. Momenteel speel ik in een rockband in Düsseldorf. … meer »

Mike Dombrovskis

Bassist zoekt eigen-werk-band

Bassist zoekt band in Maastricht (Limburg) | 268x bekeken

Bassist zoekt eigen-werk-bandErvaren bassist zoekt een singer/songwriter of band die hun die eigen werk willen maken. Ik zoek dit in de omgeving van Maastricht. Mijn leeftijd is 49 jaar en speel basgitaar sinds 1991. Ik zing ook nog in een traditioneel kerkkoor. Heb door de jaren heen in veel verschillende bands gespeeld.

Muzikantenbank user JP WolfsJP Wolfs

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 467x bekeken

hoi Drummer zoekt band! Ik ben een drummer (44) woonachtig in Zwolle. Ik heb vanaf mijn 15e tot 35e in bandjes gespeeld (en regelmatig opgetreden) als gitarist. Sinds enkele jaren overgestapt op drummen en nu op zoek naar een leuke band om wekelijks (of om de week) mee te repeteren, tzt op te nemen en op te treden. Ik ben niet op zoek naar een band die 2 keer per maand een optreden heeft maar speel … meer »

BW79 van der Wal

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 441x bekeken

Bassist zoekt bandBassist, 67 jaar, omgeving Hoorn zoekt band. Mijn muzikale voorkeur is 60s en 70s (Rolling Stones, Beatles, Eagles, etc.). Het gaat mij om de gezelligheid, liedje uitzoeken, repeteren ( een keer per week, een keer per twee weken ) en eventueel optreden. Ik heb enkele jaren bandervaring.

Ton zuininga

Bassist zoekt serieuze band.

Bassist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 475x bekeken

Bassist (evt backing vocals) zoekt aansluiting bij semi professionele band. Geen hobby / voor de gezelligheid bandje dus. Neemt natuurlijk niet weg dat de sfeer goed moet zijn. Stijlen: rock, funk, soul, blues. Afgelopen 5 jaar getoerd door Nederlandse theaters en nu is de tijd aangebroken om iets anders op te pakken. Audio- video-opnamen zijn beschikbaar en op verzoek aan te vragen. Ik woon … meer »

Marc Haanappel