Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt Christelijke groep

Bassist zoekt band in Maastricht (Limburg) | 325x bekeken

Bassist zoekt Christelijke groepErvaren bassist zoekt Christelijke groep die praise en worship willen spelen, maar het mag ook een koor met band zijn. Ik zoek dit in de omgeving van Maastricht. Mijn leeftijd is 49 jaar en speel basgitaar sinds 1991. Ik zing ook nog in een traditioneel kerkkoor. Heb door de jaren heen in veel verschillende bands gespeeld. Maar nu wil ik graag de Heer prijzen door middel van muziek.

Muzikantenbank user JP WolfsJP Wolfs

Startende bassist zoekt leuke band om samen mee te spelen.

Bassist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 452x bekeken

Hey hey, ik ben Jesse. Ik ben een startende bassist met een paar weken les+nog een paar weken zelf oefenen in de vakantie, na de vakantie ga ik weer verder met lessen. In de tussentijd lijkt het me heel leuk om samen met een band te spelen, ook al ben ik (nog) niet heel goed. Mijn favoriete genres om te spelen zijn rock en metal maar ik sta open voor andere genres. Ik ben 16 jaar oud dus ik kan na … meer »

Jesse Kluin

Ervaren contrabassist zoekt ervaren muzikanten

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 380x bekeken

Ik ben een ervaren jazz contrabassist en zoek ervaren muzikanten vnl. o.a. een pianist en drummer om een kleine bezetting te vormen, met als doel regelmatig optreden. Resource zijn de Realbooks. Leeftijd vindt ik minder belangrijk dan ervaring en/of doorzettingsvermogen en natuurlijk het oefenen en spelen in een goede sfeer.

Muzikantenbank user Jurgen HardyJurgen Hardy

Ervaren contrabassist zoekt ervaren muzikanten

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 425x bekeken

Ik ben een ervaren jazz contrabassist en zoek ervaren muzikanten vnl. o.a. een pianist en drummer om een kleine bezetting te vormen, met als doel regelmatig optreden. Resource zijn de Realbooks. Ik ben van middelbare leeftijd maar vindt leeftijd minder belangrijk dan ervaring en/of doorzettingsvermogen en natuurlijk een goede sfeer.

Muzikantenbank user Jurgen HardyJurgen Hardy

Contrabassist zoekt band in Haarlem e.o.

Bassist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 431x bekeken

Contrabassist zoekt band in Haarlem e.o.Contrabassist met veel podiumervaring zoekt een band in Haarlem of omgeving. Ik zoek een band om geregeld mee te spelen en vooral ook om mee op te treden. En dat laatste in goed contact met het publiek, dus met goed geluid en bv. niet zittend achter lessenaars. Wat mij betreft zijn veel muziekstijlen mogelijk. Denk aan Americana, blues, popjazz, chanson. Als het maar geen ballads zijn, nou ja, … meer »

Muzikantenbank user roelroel

Oh Yes!

Bassist zoekt band in Vlaams-Brabant (België) | 452x bekeken

Hi, I'm a bass player looking for a band in which bass can have a central role. I'd love to play covers by Yes, The Police, UK... And also to develop new music together. I live near Leuven.

Seppe

Zappa / Prog-rock

Bassist zoekt band in Vlaams-Brabant (België) | 385x bekeken

Zappa / Prog-rockHello, I play rhythmic guitar and bass, and I sing. I always dreamed to play and sing pieces by Frank Zappa, or by progressive rock bands from the Seventies till today, such as Gentle Giant, King Crimson old and new, early Genesis, Yes, Jethro Tull, Pink Floyd. Although quite different in style, I also love music by The Police. Anybody interested? Cheers, Eidon https://www.facebook.com/EidonVeda/

Muzikantenbank user EidonEidon

Ervaren bassist zoekt band rond Rotterdam

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 591x bekeken

Hi, it is I… Donald! Ik ben een ervaren bassist, gitarist en (was) drummer en componeerde veel (Soundcloud) en maak wat video’s. > Ik zoek een sfeervolle band waar goed naar elkaar geluisterd wordt en waar creativiteit en ‘smoel' voorop staan. Deze band moet publiek mee-zuigen. Ideaal voor mij is een punchy (vocaal/instrumentaal) band die eigen songs speelt maar ook covert in de stijlen: rock … meer »

Donald H

Bassist

Bassist zoekt band in Maastricht (Limburg) | 1319x bekeken

BassistRegio Limburg. Na jaren op de drumkruk te hebben gezeten, heb ik de afgelopen tijd de bas weer opgepakt. Les gehad van Pierre Beckers (Partner, René Innemee) Zoek het liefst aansluiting bij een bestaande band. Groet, Robert

Muzikantenbank user RobertRobert