Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer 55+ zoekt rock/ blues/ cover band Bollenstreek/Leiden/Haarlem

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 844x bekeken

Drummer 55+ zoekt rock/ blues/ cover band Bollenstreek/Leiden/HaarlemHoi, Ik ben op zoek naar een band met eigen oefenruimte. Ik ben zelf begin 60 en hou van rock/blues en/of covermuziek. Speel al met heel veel plezier 2-wekelijks in een hardrock band, maar ik werk niet meer, dus heb meer dan genoeg tijd voor een 2e bandje. Geen superdrummer, maar paar klappen lukt wel. Plezier staat voorop. Moet wel een eigen oefenruimte zijn, want ik begin te oud te worden om … meer »

Muzikantenbank user Ronald DekRonald Dek

Drummer zoekt gezellige en enthousiaste band !

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 1097x bekeken

Drummer zoekt gezellige en enthousiaste band !Hi, ik ben Paul, woon sinds anderhalf jaar in Den Haag en zoek een band. De afgelopen 3 jaar ben ik thuis in mijn eentje helemaal 'los' gegaan :-) met mijn Alesis Crimson II e-kit. Ik heb, voordat ik verhuisde van Maastricht naar Den Haag, een tijd les gehad aan de Muziekschool in Maastricht. Nog steeds zit ik gemiddeld een uurtje per dag met heel veel plezier achter mijn drumstel. Nú wil ik … meer »

Paul Coonen

Drummer 50+ zoekt band voor rock, blues etc.

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 728x bekeken

Drummer 50+ zoekt band voor rock, blues etc.Oudere drummer (50+) is op zoek naar een band. Gewoon voor plezier, of eventueel wat optredens. Geen technisch wonder, maar kan wel een paar klappen uitdelen. Liefst rock, pop, blues 60 70 80 90. Na een lange werkcarrière is er nou weer tijd voor plezier. Eigen oefenruimte is een must waar ik een kit neer kan zetten en laten staan. Omgeving Bollenstreek, Haarlem, Leiden.

Muzikantenbank user Ronald DekRonald Dek

Percussionist

Drummer zoekt band in Groningen (Groningen) | 596x bekeken

Beste muziekvrienden, Speel al een tijdje cajon, klein beetje conga en bongo en les gehad. Het lijkt me zo leuk om samen met anderen muziek te maken en/of een bandje te formeren. Voorkeur gaat uit naar akoestisch, maar anders mag ook. Ik heb de nodige apparatuur om mijn cajon te versterken. Genre: blues, rock, pop.

Muzikantenbank user John PijpkerJohn Pijpker

Drummer zoekt aansluiting bij een coverband in de regio Sassenheim/Leiden

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 1055x bekeken

Drummer zoekt aansluiting bij een coverband in de regio Sassenheim/LeidenHoi, ik ben Rinus (inmiddels 63 jaar, maar voel me een stuk jonger). Ben een gevoelsspeler en grotendeels autodidact.Ik heb ruim 30 jaar gespeeld in een Haarlemse rock/pop band met uitsluitend eigen werk en de laatste 12 jaar heb ik gedrumd in een coverband uit Noordwijk met muziek vanaf de jaren 60 tot nu. Ben momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging in de vorm van een cover- of tribute- band. … meer »

Muzikantenbank user Rinus SiemerRinus Siemer