Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoek band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 129x bekeken

Hi :D Ik heet Tugce (It's Turkish lol) en zoek een band waar ik gitaar in kan spelen (als het kan, lead). Ik speel al een paar jaar gitaar en kan aardig wat liedjes spelen. Het liefst zou ik in een cover band willen spelen maar zelf liedjes schrijven vind ik niet erg. Ik speel graag grunge, rock en funky (happy) songs, echter is mijn muziek smaak heel erg breed en vind ik het niet erg om andere … meer »

Tugce

Ervaren slag/solo gitarist zoekt pop / rock band regio zuid holland

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 347x bekeken

Ervaren slag/solo gitarist zoekt pop / rock band regio zuid hollandn verband met het stoppen van coverband SliQ ben ik op zoek naar een andere band. In verleden priveles gehad, daarna de popschool gedaan. Hierna een diverse bands gespeeld van kroeg tot festival. Ik speel zowel slag als sologitaar en heb een voorkeur voor pop en rock muziek. Verder ben ik sociaal aangelegd, easy going maar neem ik muziek erg serieus. Ben in bezit van uitgebreide apparatuur en … meer »

Muzikantenbank user Jeroen BeijerJeroen Beijer

Jonge ervaren gitarist zoekt blues/funk/swing band.

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 209x bekeken

Jonge ervaren gitarist zoekt blues/funk/swing band.Dag! Ik ben Thomas, 21 jaar en ik speel gitaar. Ik ben 2 weken geleden in Rotterdam komen wonen i.v.m. mijn studie op het conservatorium. Ik heb de afgelopen 2 jaar gestudeerd aan het conservatorium waar ik veel kennis heb opgedaan over veel muziek stijlen, maar mijn hart ligt toch echt bij jazz, blues en funk. Ik heb in de afgelopen 11 jaar dat ik gitaar speel al heel wat ervaring opgedaan. Dus … meer »

Muzikantenbank user Thomas CouperusThomas Couperus

Gitarist (16) zoekt band (Zuid-Holland)

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 120x bekeken

Hallo, Ik ben Daniël en 16 jaar oud. Ik speel ongeveer 6 jaar gitaar op een redelijk niveau. Meeste solo's etc. lukken me wel. Ik ben opzoek naar een band, om na al deze jaren toch een keer echt muziek te gaan maken met andere muzikanten. Ik sta open voor bijna alle stijlen (het meest rock/blues). Zoekt jouw band nog een gitarist of ben jij ook opzoek naar een band? Laat het horen! (In de omgeving … meer »

Daniël

Guus Meeuwis

Gitarist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 169x bekeken

Hoii, ik ben Nina en ik ben 18 jaar. Ik speel gitaar en een beetje piano (piano wil ik nog beter leren). Ik speel graag Nederlandse nummers en nummers uit de jaren 70/80. Het liefst speel ik nummers van Guus Meeuwis, ik vind zijn muziek erg leuk en de sfeer van zijn nummers. Ik zoek mensen die het ook leuk vinden om nummers van Guus te coveren. Als jij dat bent stuur me dan een berichtje! :) Groetjes … meer »

Muzikantenbank user NinaNina

Knallende rockband gezocht die durft te experimenteren

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 234x bekeken

Na weer een aantal jaren bandloos te zijn geweest begin ik de muziek wel weer te missen. Ik ben 44 jaar, speel gitaar sinds 1993 en heb in allerhande bandjes gespeeld, van hardcore tot progrock. Ben geen Steve Vai maar kan redelijk spelen, als je dat van jezelf mag zeggen. Ik zoek een rockband, die ook open staat voor andere invloeden. Liefst zou ik zonder vaste stijl willen spelen, maar dat is denk … meer »

Jeroen

Gedreven en ervaren gitarist zoekt goede coverband

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 309x bekeken

Gedreven en ervaren gitarist zoekt goede coverbandHoi muzikanten, Ik ben opzoek naar een leuke coverband! Het zou mooi zijn als ik zou kunnen aansluiten bij een band met goede muzikanten waarin een leuke ongedwongen sfeer heerst! Mijn muzieksmaak is breed en ik vind een hoop stijlen leuk! Ik ben een veelzijdig en ervaren gitarist. Zowel slag- als solopartijen vind ik mooi om te doen. Daarnaast neem ik ook nog backing vocals voor mijn rekening als … meer »

Muzikantenbank user Peter KattenburgPeter Kattenburg