Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist/vocalist zoekt band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 155x bekeken

Deze enthousiaste gitarist/vocalist zoekt een bandje om nummers mee te schrijven en op te treden. Het liefst in de metal/metalcore/rock genre Ben redelijk ervaren met de gitaar en heb een goeie stabiele stem. Voor meer informatie kunt u mij bereiken op het nummer 0640064388 Ben zelf 26 Groeten Evert

Muzikantenbank user Evert RuitenEvert Ruiten

Gitarist zoekt poppunk band (Neck Deep/State Champs/Sum 41/etc etc)

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 70x bekeken

Hoi! Mijn naam is Joscha 25 jaar en speel al zo'n 13 jaar gitaar. Daarnaast kan ik een beetje zingen (backing vox maybe?) Ik ben opzoek naar een poppunk band of om er 1 te vormen. Woonachtend in Den Haag maar een beetje reizen vind ik niet erg. Ik ben wel serieus ingesteld hiermee aangezien het mijn droomberoep is (van wie niet) dus geen cover bandje. Je kan hieronder reageren of mij een berchtje sturen … meer »

Muzikantenbank user Joscha GrobbenJoscha Grobben

(Slag)gitarist wil grunge (cover)bandje starten

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 116x bekeken

(Slag)gitarist wil grunge (cover)bandje startenIk zou graag in een grunge (cover)bandje spelen. Ik speel (slag)gitaar en zou eventueel de vocalen kunnen doen. De rest mis ik nog :-) Klinkt alles wat jij speelt ook alsof het halverwege de jaren 90 gemaakt is? Zijn Nirvana, Soundgarden, Pearl Jam, Bush, Silverchair, Stone Temple Pilots, etc ook onderdeel van de soundtrack van jouw tienerjaren? Stuur me dan een berichtje en wie weet staan we binnenkort … meer »

Muzikantenbank user Jeroen VoogtJeroen Voogt

Gitarist wil een band starten

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 241x bekeken

Gitarist wil een band startenIk ben 46 jaar en speel al bijna 30 jaar gitaar. Zoek muzikanten om een bandje te starten. Geen covers. Mijn grootste inspiratie ligt nog altijd het meest bij bandjes zoals Porcupine Tree, Pink Floyd, Rush, Led Zeppelin, Genesis, Dire Staits. Ben niet zo sterk in teksten schrijven maar mijn muzikale inbreng zit goed. Ik zit momenteel nog in een theaterbandje maar dat lijkt te verwateren door omstandigheden … meer »

Muzikantenbank user Marco De VriesMarco De Vries

Gitariste zoekt band

Gitarist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 158x bekeken

Hey allemaal, ik ben Juliëtte. Ik ben 17 jaar oud en speel inmiddels 9 jaar (elektrisch) gitaar. Door de jaren heen heb ik in meerdere bandjes gespeeld maar ik ben nu op zoek naar een iets professionelere band. Ik heb veel eigen gear, vind het leuk om nummers te schrijven en ik speel graag (improvisatie) solo's. Na een paar jaar optreden te hebben met covers lijkt het me leuk nu ook eigen nummers … meer »

Juul v.W.