Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist/toetsenist/zangeres zoekt leuke band!

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 363x bekeken

Dag Muzikanten! Mijn naam is Sophie. Ik ben 25 jaar oud en woon in regio Den Bosch. Zelf speel ik gitaar en piano en ik kan ook zingen, maar ik ben absoluut geen professional! Ik ben op zoek naar een leuke, gezellige band, die 1 keer per week samen muziek wil maken. Ik vind het leuk om covers uit de jaren 70/80/90 te spelen. Mochten er mensen/een band zijn met dezelfde wensen en interesses, dan hoor … meer »

Sophie

Drummer zoekt Punk band te Zwolle

Drummer zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 167x bekeken

Hoi ik ben Jens en ik zoek een band waar wij als band snel en hard spelen. Waar niks te gek is. Ook zing/Schreeuw ik graag en bedenk teksten. Het liefst in omgeving Zwolle. Hard, snel en onzuiver! Ik ben zelf 24 jaar, al vind ik leeftijd niet heel belangrijk zolang je maar lekker speelt!

Jens Brinkman

Sweelpop The Battle

Overig zoekt band in Groningen (Groningen) | 114x bekeken

Sweelpop The Battle‼️Sweelpop The Battle‼️ Speel jij in een band en wil je graag Sweelpop 2024 openen? Pak dan je kans tijdens Sweelpop The Battle! Tijdens Sweelpop The Battle wordt tussen vier geselecteerde bands gestreden. Het publiek kiest uiteindelijk de gelukkige winnaar. Grijp nu je kans en stuur voor 25 februari een mail naar info @sweelpop.nl met: - Naam & Leeftijd; - Motivatie; - Opname van de … meer »

Roos

Sweelpop The Battle

Overig zoekt band in Emmen (Drenthe) | 173x bekeken

Sweelpop The Battle‼️Sweelpop The Battle‼️ Speel jij in een band en wil je graag Sweelpop 2024 openen? Pak dan je kans tijdens Sweelpop The Battle! Tijdens Sweelpop The Battle wordt tussen vier geselecteerde bands gestreden. Het publiek kiest uiteindelijk de gelukkige winnaar. Grijp nu je kans en stuur voor 25 februari een mail naar info@********.nl met: - Naam & Leeftijd; - Motivatie; - Opname van de band. Sweelpop … meer »

Roos

Drummer zoekt band of muzikanten

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 228x bekeken

Ik ben op zoek naar een band/muzikanten in Rotterdam e.o., die op 'n leuke manier serieus met muziek aan de slag willen gaan. Ik heb zelf veel ervaring, ook op het podium en studio. Qua stijl ben ik vrij breed en vind ik vrijwel alles leuk om te spelen. Waar ik niet naar op zoek ben is een coverband, of metal/reggae bands. Laat wat van je horen

Koen

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 403x bekeken

Hi! Mijn naam is Paula en ben 24 jaar. Ik ben een zangeres met enige ervaring en ben op zoek naar een band om samen mee te jammen/optreden! Qua muzieksgenre houd ik het meest van rock, maar ben erg flexibel. Het lijkt me leuk om covers te maken maar evt ook zelf nummers te schrijven. Mijn favoriete artiesten om nummers van te zingen zijn: - Black Puma’s - Amy winehouse - Duffy - Celeste - … meer »

Muzikantenbank user PaulaPaula

Zanger zoekt bandje!

Zanger / Zangeres zoekt band in Parkstad (Limburg) | 334x bekeken

Hoi! Ik ben een 32 jarige man die graag wil zingen in een band met gelijkgestemden! Ik volg zelf al enkele jaren met veel plezier zangles, en zou iets meer willen doen met deze hobby. Daarom zoek ik mensen met wie ik samen muziek kan maken. Ik hou van heel veel soorten muziek, maar iets met een stevig randje geniet de voorkeur, zoals rock/grudge. Zoeken jullie, of kennen jullie mensen die een zanger … meer »

Roy