Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Een extra dimensie aan jullie metalcore/punk band?

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 246x bekeken

Na jaren niet meer in een band te zingen, begint het langzamerhand toch wel weer te kriebelen. Echter heb ik niet meer zo'n zin om alle vocals op mijzelf te nemen en kan ik mijn stem nog niet op alle manieren inzetten die ik zou willen. Daarom ben ik op zoek naar een band die al een heavy vocalist heeft waar ik een extra dimensie aan kan toevoegen. Zelf ben ik beter in falsetto en overdrive/mixed … meer »

Jeske Dolmans

JAN 'de band' zoekt muzikanten!!

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 455x bekeken

JAN 'de band' zoekt muzikanten!!Hi muzikanten! Voor het live spelen van mijn singer-songwriter muziek die valt onder de Nederlandstalige alt-pop, ben ik op zoek naar een toetsenist en percussionist. Samen met nog een bassiste wil ik mijn nummers in een band setting live kunnen spelen. Een aantal van mijn nummers zijn via deze link te luisteren op Spotify: https://open.spotify.com/artist/3gXff5O1fdAcJ8pemqb3fx?si=MZloWFlMQ0GpjiQTE2AApg Mocht … meer »

Janneke Gordebeke

Zangeres zoekt (op te richten)band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 478x bekeken

Muziekliefhebbers, Mijn naam is Susan Smets en ik zing al heel mijn leven. Ik heb jarenlang in een koor gezongen en heb een paar keer optredens gedaan met een pianist. Ik zou heel graag in een band willen zingen (als lead of als achtergrond zangeres/meerstemmig)omdat ik echt hou van muziek en zingen. Ik heb een brede muzieksmaak en kan veel nummers (mee)zingen. Dus ben jij nog opzoek naar een zangeres … meer »

Muzikantenbank user Susan SmetsSusan Smets

Ervaren muzikanten gezocht voor oprichten van een classic / progressive rock band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 667x bekeken

Ervaren muzikanten gezocht voor oprichten van een classic / progressive rock bandHoi. Ik ben Willem uit regio Den Bosch. Ik ben een ervaren muzikant; heb jaren als zanger "gewerkt" in een paar goedlopende coverbands. De foto is uit de oude doos, haha. Helaas is de laatste band waarin ik speelde ter ziele gegaan door verhuizingen van bandleden, en daarna heb ik het o.a. door het hele corona-gebeuren nog niet weer opnieuw opgepakt. Het kriebelt enorm om weer aan de slag te gaan … meer »

Willem Keller

Singer/songwriter zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 684x bekeken

Singer/songwriter zoekt muzikantenIk ben een ervaren singer/songwriter (Engelstalige pop/rock) met veel eigen materiaal en zoek in Eindhoven een band of op te richten band. Inmiddels 3 CD’s en 5 EP’s gemaakt. Speelplezier en eigen materiaal ontwikkelen staan voorop. Speel ook akoestische gitaar. Luister maar eens naar mijn muziek: sherpa2.bandcamp.com en 2alone.bandcamp.com of 2Alone op Spotify.

Roel Klinkhamer

Zanger / Producer zoekt mensen om samen muziek te maken in Tilburg

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 2477x bekeken

Zanger / Producer zoekt mensen om samen muziek te maken. Mijn smaak nogal breed is, denk aan letterlijk van klassiek (opera) via musical en pop tot aan de wat hardere rock. Daarbij zit ik ook niet vast aan een taal maar wel een voorkeur voor Engels of Nederlands. Naast dat ik zing produceer ik en speel ik redelijk toetsen. Mijn doel is om eigen nummers op te nemen en uit te voeren. Ik weet het, … meer »

Muzikantenbank user Frank de LeeuwFrank de Leeuw