Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist(e) en toetsenist(e) gezocht.

Bassist en Toetsenist gezocht in Hoogeveen (Drenthe) | 275x bekeken

Hoi hoi, Heb je zin in metal, neem dan contact op met ons. We spelen op Donderdagavond in het podium te Hoogeveen. Van 19.00 tot max 22.30. Compleet ingericht met apparatuur. Momenteel spelen we covers van, Within temptation, Evanescence, Delain, Dream Theater, Metallica, Muse, Iron Maiden en Ghost. Met in de toekomst eigen werk. Drummer, gitarist en zangeres zijn de huidige muzikanten. Kom … meer »

Muzikantenbank user DannyDanny

*Pianist* en *Trompettist* voor *Swingband*

Blazer en Toetsenist gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 332x bekeken

*Pianist* en *Trompettist* voor *Swingband*PIANIST en TROMPETTIST voor SWINGBAND Hey-Hey Swing Band zoekt muzikanten die mee willen gaan in ons verhaal en samen met ons beter worden. We hebben momenteel 3 blazers, bas en drums, er zijn vacatures voor trompet en piano. Voor de ritmesectie proberen we onze arrangementen om te zetten in behapbare akkoordenschema's. Kunnen improviseren op akkoorden zou fijn zijn, het willen leren is ok. … meer »

Muzikantenbank user Geert Van BosscheGeert Van Bossche

Depeche Mode Tribute zoekt gitarist / backing vocals

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 320x bekeken

Heb jij een klik met Depeche Mode? We hebben op dit moment al waanzinnige bezetting en zijn alleen nog op zoek naar een gitarist welke ook Martin Gore backing vocals kan zingen! De huidige bezetting bestaat uit dijk van een zanger, retestrakke drummert en toetsen-tovenaar met state of the art Synth arsenaal. Dit alles ondersteund door high-tec in-ear systeem. We streven ernaar om de nummers met … meer »

Violator

Toetsenist gezocht voor coverband

Blazer en Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 331x bekeken

Onze pas gestarte band zoek een extra muzikant. Toetsen zouden welkom zijn, maar ieder ander instrument is ook welkom (bv blazers). Oefenen in (de buurt van) Nieuwkoop, meestal op donderdag. Huidige bezetting; zanger/gitarist, gitarist, bas en drums. Allen 50+, maar voor ons is leeftijd niet belangrijk. Op de setlist die we nu oefenen staan nummers van Simple Minds, Red Hot Chili Peppers, Hall & Oates, … meer »

Muzikantenbank user Ronald van HoveRonald van Hove

Gitarist uit Zuid Holland op zoek naar toffe coverband :-)

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 394x bekeken

Hi, Ik ben een allround gitarist uit regio Rotterdam mid 40. Zowel slag als solo. In verleden in verschillende bands gespeeld. Doorgaans coverbands met focus op pop en rock. Van Herman Brood en Triggerfinger tot en met Queen en Coldplay. Ben in bezit van goed spullen en verschillende setups. Zowel buizenversterkers als een Kemper om direct de PA in te gaan. Ik ga graag serieus met muziek aan de … meer »

Muzikantenbank user JBJB

Coverband zoekt trompettist(te)

Blazer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 386x bekeken

Coverband zoekt trompettist(te)Coverband Goed Bezig zoekt een trompettist(e). De blaaspartijen liggen klaar! Goed Bezig speelt een breed repertoire van pop, blues en rock-nummers. De band bestaat uit 10 muzikanten (drums, keyboard, gitaar, basgitaar, tenorsax, altsax, trombone, (vacature trompet) en twee zangeressen. De gemiddelde leeftijd van de muzikanten is 55 plus en de band wordt begeleid door een muziekcoach die ook de arrangementen … meer »

Ruud Scholtens

Allround coverband zoekt ervaren semi-prof toetsenist Regio Eindhoven

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 471x bekeken

Allround coverband zoekt ervaren semi-prof toetsenist Regio EindhovenHallo toetsenist m/v. Ben jij opzoek naar een semi-prof allround feest coverband met optredens, gezellige mensen en ervaren muzikanten, een redelijk hoog muzikaal niveau, wil je tussen de 10 en 20 keer per jaar optreden tegen een leuke gage, kom je uit de regio Eindhoven of vind je het niet erg om te rijden en in Helmond te repeteren, lees dan even verder! Wij coverband Sound-4Ce (soundforce) zijn … meer »

Muzikantenbank user KCKC

Grunge / rock-band STOÏC SOULS zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 468x bekeken

Grunge / rock-band STOÏC SOULS zoekt zangerBen jij de zanger, die ons geluid compleet maakt? Wij, STOÏC SOULS zijn op zoek naar een getalenteerde zanger om onze muzikale reis naar nieuwe hoogten te tillen. Als jij klaar bent om samen met een gedreven en creatieve groep muzikanten te rocken, dan is dit jouw kans om het podium te veroveren. WIE ZIJN WIJ:: • Een gepassioneerde groep muzikanten, die grunge/ rock ademt in al haar vormen. • … meer »

Muzikantenbank user STOÏC•SOULSSTOÏC•SOULS