Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rocktoetsenist(e) gezocht!!

Toetsenist gezocht in Sneek (Friesland) | 52x bekeken

Rocktoetsenist(e) gezocht!!Hoi! Hou jij van Europe, Van Halen, The Scorpions, KISS, Whitesnake, Guns N' Roses en ACDC? In een flink aantal van onze nummers zitten uitdagende toetsenpartijen. Kun jij naast echt goed toetsen spelen ook een beetje met samples uit de voeten? DAN ZOEKEN WE JOU!! Mocht je ook nog 2e- of 3e stem kunnen zingen, dan is dat helemaal top. Op dit moment zijn we heel druk bezig met de voorbereidingen … meer »

Muzikantenbank user Jeroen van der BijJeroen van der Bij

Alternative rock band eigen werk zoekt leadzanger

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 48x bekeken

Onze mede oprichtster songwriter/leadzangeres doet stapje terug, blijft wel componeren, maar speelt en zingt niet meer mee. Wij, Mental Shift, 2 gitaristen bassist en drummer zoeken daarom een nieuwe frontman, we gaan waarschijnlijk van female front naar male, maar staan overal voor open, mits rocky voice. We spelen alleen eigen werk, hebben veel repertoire, treden graag op, maar niet te vaak. Daarnaast … meer »

Muzikantenbank user Mental ShiftMental Shift

Muzikanten gezocht

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 147x bekeken

Wij drummer en zangeres met ervaring willen graag een allround band opstarten. (Geen heavy metal e.d.) We willen 1 x in de 14 repeteren in de buurt van Groningen. Hoogst waarschijnlijk op de donderdag in de even weken. Ons doel is in eerste instantie gezellig samen muziek maken en komt er een x een optreden uit dan is dan prima. Wij zoeken enthousiaste muzikanten, zoals een gitarist(e), bassist(e) … meer »

Jolanda

Toetsenist gezocht voor pop coverband

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 72x bekeken

Wij zijn een doorstartende coverband en zoeken een toetsenist om ons te versterken. Ben jij die toetsenist die graag de muzikale basis samen met bas&drum legt, waar nodig de lead partijen pakt en ook subtiel invulling kan geven als less more is? Lees dan snel verder. Onze band bestaat ruim 6 jaar en oefent regelmatig op donderdagavond in De Meern, waar we beschikken over een mooie oefenruimte. Ons … meer »

Ronald Dunsbergen

MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een toetsenist(e) (regio Zoetermeer)

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 76x bekeken

MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een toetsenist(e) (regio Zoetermeer)MOONTRACKS is een bluesrock coverband uit de regio Zoetermeer. Wij coveren nummers van o.a. Beth Hart, The Police, Melissa Etheridge, Anouk, Queen, Krezip, Kane, Ilse de Lange, Kovacs, Black Crowes, Alannah Miles en vele anderen... Lekker in het gehoor liggende covers van bekende (en soms ook zeer verrassende!) blues- en rocknummers. Wij zoeken per direct een toetsenist(e) met enige bandervaring. Wij … meer »

Frans

Gitarist (slag/solo) gezocht voor pop-rock coverband

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 110x bekeken

Wij zijn een doorstartende coverband en zoeken een gitarist om ons te versterken. Speel jij slaggitaar en wil je ook her en der een vlammende solo neerzetten? Lees dan snel verder. Onze band bestaat ruim 6 jaar en oefent regelmatig op donderdagavond in De Meern, waar we beschikken over een mooie oefenruimte. Ons repertoire focussed zich op de herkenbare en vooral dansbare nummers uit de jaren ’80 … meer »

Ronald Dunsbergen

Zanger gezocht omgeving Bakel

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 155x bekeken

Zanger gezocht omgeving BakelWegens het vertrek van de zanger van onze band zoeken wij een nieuwe zanger. Leeftijd is niet zo belangrijk maar het hart moet liggen in muziek van de jaren 60 en 70. De repetities zijn op dinsdag avond. Het is niet onze intentie om regelmatig op te treden maar lekker voor de hobby en plezier muziek maken. Lijkt het je iets, informeer gerust.

Muzikantenbank user Andre StrijboschAndre Strijbosch

GITARIST met spoed gezocht door NEW WAVE-band!

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 112x bekeken

Wij zoeken als splinternieuwe NEW WAVE-band '80/'90 alleen nog een Gitarist met enige ervaring. Ben de gitarist die onze band compleet maakt? Wij zitten in de leeftijd tussen 45-60 jr. Het is wel belangijk om te weten dat we UITSLUITEND nummers gaan spelen in de NEW WAVE-stijl, dus zeker geen uitstapjes naar andere stijlen, zoals metal, bluesrock, hardrock,punk, grunge,hardcore,disco,funk, reggae … meer »

Bert