Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

*Opstartende Grunge/Punk/Altrock band zoekt zanger en bassist*

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 7x bekeken

Heyhalloo. Wij (2 gitaristen en drummer) zijn een opstartende band en we zoeken nog een bassist en zanger in de buurt van of in Limburg. We spelen voornamelijk Grunge, punk en altrock (Denk aan dingen als Nirvana, Misfits, Weezer etc) en we repeteren in een oefenruimte in Stein. We zijn zelf 20,18 en 17 jaar oud dus iets rond die leeftijd zou fijn zijn, het liefst tot de 30. Heb je interesse? Laat … meer »

Muzikantenbank user Niek FriederichsNiek Friederichs

Gitarist/zanger en bassist zoeken melodische metalband

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 39x bekeken

Wij zijn op zoek naar een metalband met veel ruimte voor lekkere riffs en melodieën. Op gitaar en bas hebben wij al geruime tijd ervaring. Op het gebied van zang iets minder lang, maar dat ben ik aan het ontwikkelen. Enkele bands die ons inspireren zijn bijvoorbeeld Virgin Steele, Judas Priest, Annihilator en Overkill etc. Is jouw band op zoek naar een gitarist en een bassist, of ben je … meer »

Jori

Toetsenist/Toetseniste

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 47x bekeken

Bluesrock/Poprock Coverband Zoekt Toetsenist/Toetseniste met band en podium ervaring. Wij zijn nog in de oprichtings fase maar wel compleet Drummer Bassist 2 Gitaristen Sax/Dwarsfluit zang 2de stem lead Zangeres. Reperteren doen we in Popradar Den Haag elke week. Reageren is meer info setlist telnr leeftijd categorie 50 jaar en ouder. Groetjes.

Muzikant

Coverband zoekt drummer

Drummer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 94x bekeken

Ben jij een ervaren drummer, heb je vlieguren gemaakt in een coverband en je spulletjes op orde? Dan zijn wij misschien een goede match. Wij zoeken met spoed een drummer die regelmatig het podium op wil, het leuk vindt om een breed repertoire te spelen, een teamplayer is, zich goed kan voorbereiden, kan spelen met clicktrack, zich thuisvoelt op events in zalen, besloten feesten en feesttenten en … meer »

Muzikantenbank user Mainstreet coverbandMainstreet coverband

Vocal - Guitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 134x bekeken

Vocal - GuitaristHi everyone, I recently moved to Rotterdam and I'm looking for an Indie / Rock band to make music and perform with. My name is Salih, I have been interested in music for about 10 years, I play guitar and vocal. I have my own compositions and cover repertoire. I have 3 years of experience in a music group in which I was a front man. I have 1 album consisting of our own songs The genres that interest … meer »

Muzikantenbank user Salih RamazanoğluSalih Ramazanoğlu

BLOWFISH BEATS & BRASS zoekt een trompettist

Blazer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 73x bekeken

Ha trompettist! Ben jij op zoek naar een toffe band die ook een vriendengroep is? Hou je van dance, house en techno en wil je deze muziek zelf spelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn Blowfish, een beats & brassband uit Bergen op Zoom. We timmeren keihard aan de weg en onze drummer op z’n kit. Op minimaal hetzelfde niveau spelen wij in hoog tempo bekende dance en house thema’s met … meer »

BLOWFISH

Drummer met vlieguren en passie gezocht voor Blues/Rockformatie!

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 109x bekeken

Marylebone is een Nederlandse Modern Rock/Blues-formatie bestaande uit de regio Utrecht met allemaal gepassioneerde muzikanten met een flink dosis ervaring in de muziekscene, festivals, Paradiso, Melkweg, radio, en meer…. Helaas heeft onze drummer aangegeven eind dit jaar te willen stoppen. Op goede voet, en met de commitment om alle staande optredens dit jaar te doen, tenzij we al bijtijds kunnen … meer »

Muzikantenbank user Maurice van WijkMaurice van Wijk

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 133x bekeken

Voor huisgemaakte demo -eigen werk, engelstalig, teksten voorhanden- zoek ik een vrouw of man die goed kan zingen. De partijen liggen voor 90% vast. Het is in Oss en ik kan je van het Centraal Station / busstation ophalen. Voor ieder gelukt nummer, het zijn er zo'n stuk of 10, kriig je van mij euro 20,00. Doen! Mocht het echt klikken dan bestaat er nog de kans dat jij de zanger of zangeres wordt. De … meer »

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel