Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht voor rockband

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 194x bekeken

We bestaan uit een drumster, 2 gitaristen, toetsenist, zangeres en zoeken nu jou nog Nog geen vaste setlist, die willen we gezamenlijk opstellen. Hoeft ook niet allemaal rock muziek te zijn. Muzikale en sociale klik is het belangrijkste. We hebben allemaal al de nodige band en podium ervaring en hopen straks weer op te gaan treden Donderdagavond repetitieavond in Bavel Interesse ? Kom dan een paar … meer »

Arie Sterrenburg

Skaband zoekt bassist en 2e gitarist

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 405x bekeken

Skaband zoekt bassist en 2e gitaristSka-coverband Skabadabadoo zoekt: 🎸 Bassist 🎸voor strakke ska-baslijntjes 🎸2e gitarist 🎸 met soepele pols en een solo hier en daar 🎷 Optioneel een Alt-Saxofonist of trombonist om de blazerssectie aan te vullen! Afhankelijk van de mogelijkheden, willen we op termijn graag weer een paar keer per jaar optreden. Neem contact op via instagram of bekijk onze Facebookpagina! https://www.facebook.com/ska013/ Skabadabadoo013 … meer »

Muzikantenbank user YveOn ThemoveYveOn Themove

Jam bassist gezocht

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 174x bekeken

ruim ervaren drummer(52/Tilburg) en gitarist(61/Eindhoven) zoeken een bassist om te jammen op basis van improvisatie. durven te spelen is belangrijker dan ervaring en/of niveau. interesse of meer weten? ,bel Koen 013-4674346.

koen houtackers

Bassist(e) gezocht

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 346x bekeken

Bassist(e) gezochtHoi, Voor het opstarten van een rockband zoek ik, drummer, 59, een bassist/e voor muziek à la Anouk, No Doubt, Alanis Morisette, Skunk Anansie, maar ook Foo Fighters, Lenny Kravitz etc Doel is, serieus repeteren met fun en eventueel optredens. Nivo: geen beginners. Eigen repetitieruimte in Goirle/Tilburg met opnameapparatuur en backing.

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven

Bassist/e + Gitarist/e gezocht

Bassist en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 633x bekeken

Bassist/e + Gitarist/e gezochtHoi, Voor het opstarten van een rockband zoek ik, drummer, 59, een bassist/e + gitarist/e voor muziek à la Anouk, No Doubt, Alanis Morisette, Skunk Anansie, maar ook Foo Fighters, Lenny Kravitz etc Doel is, serieus repeteren met fun en eventueel optredens. Nivo: geen beginners. Eigen repetitieruimte in Goirle/Tilburg met opnameapparatuur en backing.

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven

Bassist(e) gezocht

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 466x bekeken

Bassist(e) gezochtBassist(e) gezocht in Goirle/Tilburg (Noord Brabant) om een Rockband op te richten door zangeres en drummer; Doel is: Serieus repeteren, met plezier, en later naar optredens toe. Omgeving Goirle/Tilburg. Repetitie/Homerecordingruimte met wat apparatuur aanwezig

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven

Bassist(e) gezocht

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 394x bekeken

Bassist(e) gezochtBassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) Om een Rockband op te richten zoeken wij, zangeres en drummer; Doel is: Serieus repeteren, met plezier, en later naar optredens toe. Omgeving Goirle/Tilburg. Eigen muziek/homerecordingruimte met wat apparatuur aanwezig

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven