Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Basist gezocht voor deathcore/deathmetal band

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 111x bekeken

Godless Oath is op zoek naar een gedreven bassist. Ons genre is het beste te beschrijven als deathcore/deathmetal band met blackmetal invloeden. Onze bezetting ziet er nu als volgt uit : Zanger (schreeuwer), drummer en 2 gitaristen (7snarig). We repeteren op het ogenblik in Den Bosch. Heb je interesse, aarzel niet en neem contact met ons op!

Muzikantenbank user William BergmansWilliam Bergmans

Mr.Green zoekt bassist

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 156x bekeken

Wij, Mr.Green (regio Tilburg) zijn op zoek naar een nieuwe bassist. De muziek die spelen bestaat uit blues en rock covers. En dan vooral de nummers die we zelf leuk vinden, varierend van ZZ Top tot Rolling Stones en Golden Earring tot Rory Gallagher. Ben jij de bassist die we zoeken? reageer dan snel en kom lekker muziek maken.

Mr.Green

Hard & Classic Rock coverband te Waalwijk zoekt BASSIST

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 126x bekeken

Hard & classic rock cover band Silver Stallion te Waalwijk (3 man, 24-35jr.) is op zoek naar een bassist. Onze vorige bassist heeft een te drukke agenda, en momenteel hebben we een sessiebassist voor de rest van dit kalenderjaar. Het doel is om in 2020 een tiental optredens te doen (1 februari staat al vast). Onze setlist is 3 uur, waaronder Guns 'n Roses (8x), ACDC (4x), Motley Crue (4x), Iron Maiden … meer »

Muzikantenbank user Tansu BesirikTansu Besirik

Gitarist zoekt innovatieve muzikanten voor Post Rock / Instrumentale band omgeving Tilburg

Bassist, Drummer en Strijker gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 185x bekeken

Ik ben op zoek naar innovatieve mensen om mee te experimenteren en te jammen omgeving Tilburg. Geen hoge vereisten. Voorbeelden: Russian Circles, Explosions in the Sky. Ik sta ook open voor psychedelic en doom metal. Drummmer, gitarist, bassist, pianist, cellist, alles met talent is welkom. Het doel is mooie esthetische muziek.

Muzikantenbank user Tycho van DaelenTycho van Daelen

Gezocht bandleden voor blues-rock cover band (omg. Tilburg)

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 364x bekeken

Gezocht bandleden voor blues-rock cover band (omg. Tilburg)Twee enthousiaste gitaristen (in de leeftijd van 34 en 38) zoeken bandleden die het leuk vinden om een coverband op te starten. We spelen o.a. nummers van: Joe Bonamassa, Kenny Wayne Shepherd, Rory Gallagher, Tedeschi Trucks band, Gov’t mule en de Allman Brothers band. Wij zijn op zoek naar een zanger(es), bassist en een drummer die het leuk lijkt om in eerste instantie covers te spelen en regelmatig … meer »

Luuk en Raoul

Band zoekt basgitarist tussen de 18 en 25 jaar

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 198x bekeken

Band zoekt basgitarist tussen de 18 en 25 jaarWij zijn een beginnende band die graag een basgitarist in onze band zouden willen hebben. Op dit moment bestaat de band uit 2 gitaristen, waarvan een ook zingt en 1 drummer die allen 20 jaar oud zijn. We zoeken dus een basgitarist die tussen de 18 en 25 jaar is. Verder spelen wij vooral eigen gemaakte nummers en in de stijl rock, pop en zijn wij geïnteresseerd in de funk en de blues. Onze oefenruimte … meer »

Muzikantenbank user Niels RauwerdaNiels Rauwerda