Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

CoverBand equality zoekt zanger/sologitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 366x bekeken

Coverband Equality is op zoek naar een enthousiaste ervaren (zanger/sologitarist). Wij( bestaande uit een drummer toetsenist.basgitaar slaggitaar en 2 zangeressen spelen nrs vanaf de jaren 60 tot aan de nieuwste nrs van nu. Kom jij ons gezellige team versterken? En heb je tijd om op de maandagen savonds te oefenen?Dan zijn wij op zoek naar jou!! We oefenen net over de grens in Elten ( bij lobith) … meer »

kitty ikink

Green Day Coverband Zoekt Gitarist!

Gitarist gezocht in Almere (Flevoland) | 112x bekeken

Hi! Ben je een gitarist met enige ervaring, vind je Green Day leuk en zin om 2 wekelijks te oefenen en zo nu en dan een optreden te doen? -> Dan zoeken we jou! Wij zijn een Green Day coverband in oprichting. Een ervaren Drummer en Zanger zijn aanwezig, samen met een beginnende bassist. Interesse of meer informatie? Stuur een bericht! Via WhatsApp kan ook: 06 2424 1016 Groetjes, Nicky

Nicky

Allround gitarist gevraagd

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 601x bekeken

Wij zoeken voor onze allround coverband een gitarist met ruime ervaring en repertoire kennis. Vocale vaardigheden en/of een tweede stem worden zeer gewaardeerd. Proactieve en vriendschappelijke en professionele houding, goede instrument beheersing, en uitstekende gear vinden wij een absolute must. En uiteraard is de passie voor de muziek groots aanwezig, en ook de focus op de zakelijke kant is een … meer »

roy janssen

Groovy zanger(es) & gitarist gezocht: Sluit je aan bijzonder band!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 659x bekeken

Na het stille einde van onze vorige band, Matt Thursday, meer dan een jaar geleden, hebben we, als toetsenist, drummer en bassist, onze passie voor muziek nieuw leven ingeblazen. Nu zijn we sterk gemotiveerd om gezamenlijk een nieuwe, levendige band te lanceren waarbij we het grooven naar een hoger niveau tillen. Ons geluid is een mix van funky bluesrock, soul, r&b, vette funk (inclusief oldskool vibes) … meer »

Rilana Lainsamputty

Millie & de Mix- Zoekt Slaggitarist/Jou

Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 563x bekeken

SLAGGITARIST GEZOCHT Ben jij of ken jij een Slaggitarist die weet wat hij doet! Die met zijn gitaar en fingers noten laat dansen en graag in een band wil spelen? Zit je nu stil of wil je meer? Misschien weet je het nog niet, maar dan word je gezocht. Misschien is dit wel die nieuwe wind, die begin 2024 op je pad komt. Bij Millie & de Mix zoeken we een Slaggitarist voor naast onze Top gitarist Johan. Onze … meer »

Millie & de Mix

Gitarist zoekt muzikanten voor band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 288x bekeken

Hi, ik ben Elian 17 jaar en ik speel al 10 jaar gitaar en zit nu 5 maanden op zangles (of ik het goed kan geen idee) ik wil graag een Americana/ folk band oprichten in de stijl van Zach Bryan, the lumineers en noah kahan. Mij lijkt het leuk om en covers te doen en zelf nummers te maken en zeker ook op te treden Als je geïnteresseerd bent stuur me dan een appje: 0682295101 Mvg, Elian

Elian