Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Akoestische gitarist/zanger zoekt muzikale partner

Bassist en Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 604x bekeken

Ik ben Marco 55 jaar oud en ben op zoek naar iemand die kampvuur liederen wil spelen. Lekker samen spelen en zingen. Mijn ervaring in de muziek: 40 jaar drums, 15 jaar gitaar, 10 jaar mondharmonica. Ik wil uiteraard ook graag van elkaar leren. Ik ben geen beginner maar ook geen gevorderde. Ik kan nummers met basis akkoorden gemakkelijk begeleiden en tevens de zang verzorgen. Daarnaast ook samen met … meer »

Marco Boeren

VROUWLIJKE bassist en gitarist gezocht! Vanaf 16 jr, utrecht

Bassist en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 283x bekeken

Hoi! Ik zou heel graag een band met vrouwelijke leden willen starten! Zelf ben ik 17, dus leuk als er mensen van rond deze leeftijd reageren. Ik ben zangeres, en vind het leuk om zelf muziek te schrijven. Natuurlijk kunnen we ook wat covers doen. Ik sta open voor bijna alle stijlen muziek, maar heb best een zachte wat hogere stem, dus dingen als metal kan lastig zijn. Stuur me een berichtje bij … meer »

Flora van Meeteren

All female rockband zoekt gitariste

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 438x bekeken

All female rockband zoekt gitaristeHi ladies, all female rockband met standplaats Rotterdam zoekt een stoere gitariste. Zijn er niet zo piepjonge meiden die graag nog rockmuziek spelen, niet super ervaren zijn, maar toch wel in een band wil spelen, reageer dan vooral. Muziekstijl: denk aan Led Zeppelin, Cranberries, The Ataris, en verder alles wat naar rock ruikt. Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar

Muzikantenbank user Petra NieropPetra Nierop

Rock gitarist gezocht (lead/solo)

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 540x bekeken

Rock gitarist gezocht (lead/solo)Ben jij die soulvolle, rockgitarist (solo/lead) die ons komt versterken? Wij, van de band Soundience (regio Arnhem), zijn op zoek naar een ervaren gitarist. We treden eens per 4/6 weken op en repeteren eens per 2/3 weken. We spelen overwegend eigen werk en vinden het leuk als je mee wilt/kunt schrijven aan nieuwe nummers. Stuur gerust een pb als je interesse hebt. Delen mag 😃 Live festival: https://youtu.be/k9NyP-KqdkQ?si=bR8dY1EBGKeyMPrt Promo: https://youtu.be/5E5bGvn3ccM?si=Q2io-KfGhqRIWqzH

Muzikantenbank user LarsLars

Popkoor Different zoekt Gitarist en Toetsenist

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 475x bekeken

Popkoor Different zoekt Gitarist en ToetsenistHet gezelligste Popkoor uit Langedijk, zoekt Gitarist, Toetsenist om onze begeleidingsband uit te breiden 🎶 Thans bestaat de band uit 3 mannen,Drummer, Bassist, Gitarist maar meerdere muziekinstrumenten zijn zeer welkom. Wij gaat een uitdaging niet uit de weg? En komt onze sfeer proeven 🎸🥁🎤🎺 https://www.facebook.com/popkoordifferent Info bij Ina 0617301596

Ina

Depeche Mode Tribute zoekt gitarist / backing vocals

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 319x bekeken

Heb jij een klik met Depeche Mode? We hebben op dit moment al waanzinnige bezetting en zijn alleen nog op zoek naar een gitarist welke ook Martin Gore backing vocals kan zingen! De huidige bezetting bestaat uit dijk van een zanger, retestrakke drummert en toetsen-tovenaar met state of the art Synth arsenaal. Dit alles ondersteund door high-tec in-ear systeem. We streven ernaar om de nummers met … meer »

Violator

Gitarist uit Zuid Holland op zoek naar toffe coverband :-)

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 394x bekeken

Hi, Ik ben een allround gitarist uit regio Rotterdam mid 40. Zowel slag als solo. In verleden in verschillende bands gespeeld. Doorgaans coverbands met focus op pop en rock. Van Herman Brood en Triggerfinger tot en met Queen en Coldplay. Ben in bezit van goed spullen en verschillende setups. Zowel buizenversterkers als een Kemper om direct de PA in te gaan. Ik ga graag serieus met muziek aan de … meer »

Muzikantenbank user JBJB

Muzikanten gezocht voor Open Podium in Houten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 781x bekeken

Muzikanten gezocht voor Open Podium in HoutenVoor ons Open Podium Houten zoeken wij wekelijks amateur muzikanten (zang, toetsen, snaren, percussie etc. etc.) van elk niveau die het fijn vinden om hun muzikale passie te delen met andere muzikanten. We zijn gestart in mei 2023 en tot dusver hebben we een reeks heel gezellige en inspirerende bijeenkomsten gehad met muziek van allerlei genres. Om een idee te krijgen: bezoek onze facebookpagina! … meer »

Muzikantenbank user Open Podium HoutenOpen Podium Houten