Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband zoekt toetsenist en gitarist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Limburg (België) | 643x bekeken

Hallo Muzikanten! Wij zijn op zoek naar jou, een ERVAREN toetsenist en gitarist om onze coverband compleet te maken. Ons team bestaat uit zangers, solo gitarist, bassist en een drummer. Ons repertoire omvat de grootste hits van de jaren '60 tot en met heden, van iconische bands zoals Queen, Eagles, Bee Gees, Zucchero, Neil Diamond. We maken ons klaar voor optredens! Onze repetities vinden plaats … meer »

Venta

Muzikanten gezocht 16-21 jr

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 509x bekeken

Voor jonge mensen van 16-21 jaar Afgelopen twee jaar had ik een leuke band, maar helaas zijn alle andere leden gestopt. Zelf ben ik zangeres (17 jr). Band repetitie kan een keer per week 60 minuten voor €45 per maand bij art in music in hartje Utrecht. Naast de repetities om lijkt het me ook gezellig om bijv thuis te repeteren

Flora van Meeteren

Gezocht zangers/gitarist voor close harmony trio.

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 897x bekeken

Gezocht zangers/gitarist voor close harmony trio.Dag allemaal! Ik ben Ed Bijkerk, 64 jaar oud en woon in Houten. Ik zit rechts op de foto. Ik ben bezig met het formeren van een trio waarbij nogal wat 3-stemmige harmonieën gezongen worden. Zo ongeveer als hierboven. Met dit trio speel ik af en toe, maar ik wil graag regelmatiger spelen. Ik heb al via deze site een heel goede zangeres gevonden, nu zoek ik nog een man met gevoel voor 3-stemmig zingen … meer »

Ed Bijkerk

Bottleneck/Lapsteel gitarist

Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 526x bekeken

Bottleneck/Lapsteel gitaristMoreCityProject wil de groep uitbreiden met een Bottle/Lap steel gitarist. We hebben een nieuw “theater” programma met als thema “Met Americana de country in” welke wij nu aan het uitrollen zijn over de dorpshuizen en kleine theaters in de Haarlemmermeer en omgeving. Muziek van The Monkees, JJ Cale, The Byrds, Elvis Presley, Johnny Cash e.a., maar ook van hedendaagse country rockers zoals Chris … meer »

Muzikantenbank user Heike Müller SmitHeike Müller Smit

Wij zijn op zoek naar een sologitarist - regio Harderwijk

Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 1240x bekeken

Hi, Wij zijn de Carolina Reapers, een rock coverband uit de regio Harderwijk. Carolina Reapers bestaat uit ervaren muzikanten (30-50 jaar) die in verschillende bands hebben gespeeld. Een aantal maanden geleden zijn wij gestart en hadden een sologitarist gevonden in de vorm van Carlos, helaas zijn wij nu Carloos en zoeken we opnieuw naar die ene solo gitarist om lekker te knallen en lol te hebben! Wij … meer »

Muzikantenbank user Ronald KingmaRonald Kingma

Gitarist zoekt muzikanten voor Jesus Lizard cover-band

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 571x bekeken

Gitarist zoekt muzikanten voor Jesus Lizard cover-bandIk ben Tuuk, gitarist, en op zoek naar een drummer, bassist en vocalist voor een Jesus Lizard cover-band. Repeteren hoeft wat mij betreft niet wekelijks, maar de set moet er natuurlijk wel loeistrak in zitten alvorens we optreden... Voorkeur voor repeteren: Viadukt in Groningen, maar ik ben ook best bereid om ergens in Drenthe of Friesland te oefenen. Mail: mirrormundo-at-yahoo-punt-com

Muzikantenbank user TuukTuuk

Pink Floyd liefhebber zoekt muzikanten!!!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 1474x bekeken

38 jarige Rotterdamse toetsenist, Zoekt mede muzikanten die een voorliefde hebben van Pink Floyd. Heb zelf al enig ervaring met het spelen van nummers van Pink Floyd albums OA: Darkside of the moon, Wish You Were Here, The Wall, Meddle , Division Bell. Ben in bezit van een 88 toetsen Yamaha synthesizer met het aantal nodige bekende samples. Ben jij een slag/solo-gitarist(e), Bassist(e) … meer »

Muzikantenbank user Glenn CoomansGlenn Coomans