Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Khronos.inK zoekt guitarist, en eventueel zanger

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 148x bekeken

Khronos.inK zoekt guitarist, en eventueel zangerWe zouden metal met blues met klassiek met rock spelen. (Dit zijn meer richtlijnen om onze eigen stijl te ontdekken). We zouden geen optredens geven, maar wel opnames maken en videoclips en deze online plaatsen, dus een leuke extra als je al een band hebt. Met dat we geen optredens geven is een guitarist genoeg. We zouden beginnen met instrumentals en zien hoe het afloopt. Mits interesse contacteer … meer »

Muzikantenbank user Anthony AG DejonckereAnthony AG Dejonckere

Metal band zoekt muzikanten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 256x bekeken

Heyhoi! Wij zijn een bassist, drummer en slaggitarist tussen de 22 en 26 jaar oud die nog op zoek zijn naar meer muzikanten om een metal band met industrial-gothic invloeden te beginnen. We zoeken nog een zanger(es),lead gitarist en een toetsenist. Het gaat om een bandje die muziek wil maken in de richting van bijvoorbeeld Rammstein, Eisbrecher en Megaherz. Wel met Engelse tekst trouwens! ;) Het plan … meer »

Anique

Zangeres en drummer willen band oprichten!

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 514x bekeken

Zangeres en drummer willen band oprichten!Hé muzikanten 😃 Wij (Cansu 32 jaar en Koen 35 jaar) willen een band oprichten! Cansu is zangeres en Koen drummer. De focus zal zijn r&b en pop muziek. 🎶 We zoeken een bassist, gitarist en pianist! (Regio: Zuid-Holland zou top zijn). Samen zullen we wekelijks repeteren en toewerken naar optredens op termijn. Dit zal voornamelijk (doordeweeks) in de avonduren en/of in de weekenden zijn, aangezien … meer »

Muzikantenbank user CansuCansu

Ervaren hobby leadgitarist gezocht.

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 309x bekeken

Wij zijn op zoek naar een ervaren hobby leadgitarist om onze band te komen versterken. Band bestaat uit zangeres, drummer, bassist en slaggitarist. Wij spelen voornamelijk guilty pleasure Rock/Pop nummers met een randje. Ontspanning en gezelligheid met elkaar staat bovenaan. We schromen er niet voor om ook zo nu en dan creatief bezig te zijn met het maken van eigen nummers. Voorkeur gaat uit naar … meer »

Ramon Lamers

Tribute Judas Priest

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 176x bekeken

Tribute Judas PriestHoi ik John ben op zoek naart mensen die een tribute Judas Priest wil opzetten. Mijn voorkeur gaat uit naar de periode van de Britisch Steel. Wat ik wil is elke week of 1 x per twee weken repeteren. Ik ben zelf slag-gitarist en ja priest heeft ook 2 stemmige dingetjes. Ik denk dat de muzikanten nog wel bij elkaar te krijgen zijn maar een zanger die 6 octaaf kan zingen zoals Rob Hallford deed zal misschien … meer »

Muzikantenbank user John MeupelenbergJohn Meupelenberg

Zangeres /gitariste gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 86x bekeken

Ervaren zangeres(65 jaar) en bassist (61 jaar) zoeken een zangeres die ook gitaar kan spelen. Wij wisselen nummers waarbij droefenis en ellende centraal staan graag af met vrolijke op-tempo nummers. Verder vinden we afstemming en goed naar elkaar luisteren van groot belang. De bassist speelt ook een paar jaar akoestisch en elektrische gitaar.

Henk Jan Hazenkamp

Gitarist gezocht voor wereldmuziek

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 146x bekeken

We doen repertoire uit alle windstreken, dus van Zap Mama tot Noors en Spaans. Niveau: gevorderde amateur. Het is nog startend in/rond Arnhem. Meerstemmige zang + 2 of 3 instrumentalisten. We zoeken een goede gitarist om dit te begeleiden. We oefenen om de week op dinsdagavond. We zijn met 3 zangeressen, die ook allemaal een instrument spelen (viool, lichte percussie, dwarsfluit).

Ellen