Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 178x bekeken

Voor huisgemaakte demo -eigen werk, engelstalig, teksten voorhanden- zoek ik een vrouw of man die goed kan zingen. De partijen liggen voor 90% vast. Het is in Oss en ik kan je van het Centraal Station / busstation ophalen. Voor ieder gelukt nummer, het zijn er zo'n stuk of 10, kriig je van mij euro 20,00. Doen! Mocht het echt klikken dan bestaat er nog de kans dat jij de zanger of zangeres wordt. De … meer »

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel

Zangeres / zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 222x bekeken

Voor onze band zijn we op zoek naar een zangeres of zanger. Wat we gaan spelen? Dat vullen we samen in, maar denk aan soul/blues/ rythm&blues/een beetje jazzy. Wij zijn drie ervaren muzikanten (bassist, gitarist en drummer)die al vele jaren in verschillende bands en ook met elkaar hebben gespeeld. We oefenen in principe wekelijks op dinsdag in Hillegom.

Ron Prins

Enjoy the silence zoekt versterking

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 278x bekeken

Enjoy the silence zoekt versterkingEnjoy the silence zoekt versterking (m/v/…) Vier muzikanten uit omgeving Nijmegen (tussen de 50 en 60 jaar) zijn een band bestaande uit drums, bas, zang en gitaar. We kijken uit naar extra bezetting in de vorm van toetsen, extra zang, en (lead)gitaar. Enjoy the silence speelt covers maar is geen TOP-40 bandje en ook geen Depeche Mode kopie. Wel spelen we nummers waar we zelf enthousiast van … meer »

Arnoud Rozestraten

Blues Rock band zoekt Zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 123x bekeken

Door het vertrek van onze zanger zijn we per direct op zoek naar een vervanger. Onze band speelt in het Blues-Rock en meer genre. We repeteren iedere woensdagavond in een goed uitgeruste, ruime, gehuurde ruimte nabij het centrum van Nijmegen. Band bestaat uit 3 gitaristen en een drummer. Plezier staat voorop.

Han Korteweg Maris