Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger(s) gezocht voor Bigband Nightshift

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 78x bekeken

Zanger(s) gezocht voor Bigband NightshiftHeb je een vocaal bereik van een warme bariton tot en met een krachtige rock-tenor, dan is die rol je op het lijf geschreven. Het mogen ook 2 zangers zijn. Voor Bigband Nightshift is een bigband al lang niet meer alleen een speelstijl van een kleine 100 jaar geleden. We zijn veel meer dan dat. We hebben naast de traditionele big band- muziek nu ook veel aandacht voor moderne jazz, pop, soul, rock, … meer »

Muzikantenbank user Wim MuldersWim Mulders

Bassist, Toetsenist, Zanger gezocht

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 132x bekeken

Hallo muzikanten! Wij zijn Rumandaz, een gedreven band gevestigd in Zwolle, en we zijn op zoek naar medespelers die onze passie voor experimentele post-rock muziek delen en samen met ons willen creëren en optreden. Over ons: Onze band bestaat momenteel uit Jeroen op drums en Christiaan op gitaar. Samen zijn we vastbesloten om onze muzikale visie tot leven te brengen. Wekelijks komen we samen … meer »

Muzikantenbank user Jeroen SeegersJeroen Seegers

Coverband “Flashback” zoekt zanger!!!!

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 61x bekeken

Wij zijn op zoek naar een ervaren zanger, die samen met onze dynamische zangeres de frontpositie op de podia gaat innemen. “Flashback” is een coverband bestaande uit een: zangeres, drummer, bassist-, slag- en sologitarist en toetsenist. Allemaal 50+, die lange tijd in diverse bands hun sporen hebben verdiend. Samen muziek maken, plezier hebben met elkaar en een paar keer per jaar op het podium … meer »

Frank

Coverband zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 137x bekeken

Coverband “Flashback” zoekt zanger!!!! Wij zijn op zoek naar een ervaren zanger, die samen met onze dynamische zangeres de frontpositie op de podia gaat innemen. “Flashback” is een coverband bestaande uit: Zangeres; drums; bas-, slag- en sologitaar;en keyboard … allemaal 50+, die lange tijd in diverse bands hun sporen hebben verdiend. Samen muziek maken; plezier hebben met elkaar en een … meer »

Muzikantenbank user Petra Willemse-BurgersPetra Willemse-Burgers

Zangeres gezocht voor coverband (omgeving Weert - Helmond)

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 104x bekeken

Wij zijn coverband Up To Eleven, spelen al een tijd samen en zijn op zoek naar een zangeres. De bezetting op dit moment: zanger/gitaar, percussioniste/zang, gitarist, drummer/zang, toetsenist en bassist. We spelen covers van verschillende muzieksoorten (o.a. pop, rock, Nederlandstalig) en oefenen 1 x per 2 weken op de dinsdag in Budel. Leeftijd: 35 tot 50 jaar. Doelstelling: 5 tot 10 optredens … meer »

Barry

Zangeres gezocht voor coverband (omgeving Eindhoven, Helmond, Weert)

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 105x bekeken

Wij zijn coverband Up To Eleven, spelen al een tijd samen en zijn op zoek naar een zangeres. De bezetting op dit moment: zanger/gitaar, percussioniste/zang, gitarist, drummer/zang, toetsenist en bassist. We spelen covers van verschillende muzieksoorten (o.a. pop, rock, Nederlandstalig) en oefenen 1 x per 2 weken op de dinsdag in Budel. Leeftijd: 35 tot 50 jaar. Doelstelling: 5 tot 10 optredens … meer »

Barry

Zanger gezocht voor bluesband

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 191x bekeken

Zanger gezocht voor bluesbandLead-zanger gezocht voor Bluesband te Tilburg. De band bestaat 4 jaar en de bezetting is op dit moment: gitaar/mondharmonica, basgitaar, toetsen, gitaar en drums. Onze leeftijd is 40+, we spelen op amateur niveau en repeteren 1x in de 2 weken op zaterdag ochtend/middag. We spelen nummers van o.a.: CCR, John Mayall, Eric Clapton en SRV. We zoeken een zanger met enige ervaring, we zijn een gezellige … meer »

Paul

Muzikanten gevraagd voor nieuwe band in Veenendaal

Bassist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 146x bekeken

Beschrijving Wie zijn wij? Wij zijn een gitarist en percussionist die Nederlandse liedjes maken in een eigen stijl. We spelen alleen eigen werk. Wij hebben een oefenruimte in Veenendaal. Onze liedjes zijn theaterliedjes/luisterliedjes Wat willen we? Met elkaar liedjes bedenken, maken en ontwikkelen. Liefst meerstemmig. Je bent als het ware een deel van een kruidenrekje met … meer »

Muzikantenbank user Hans DekHans Dek