Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren Zanger voor Van Halen Tributeband

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 48x bekeken

Ervaren zanger á la David lee Roth gezocht voor een van Halen tribute …… VH1 Regio NL. Wij verwachten een Prof. Instelling en mentaliteit. Geen beginners en geen job-band hoppers. Het plan is om in twee repetitie dagen op een geschikte lokatie de Van Halen 1 LP + de hits van latere LP’s in te studeren. En vanzelfsprekend daarmee het land in te gaan.

Muzikantenbank user Hans HaanHans Haan

Zanger(es) pop/funk/soul/disco band gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 105x bekeken

Hoi, wij (drummer, bassist, gitarist en 2 toetsenisten) zijn op zoek naar 2 mensen (tussen de 24 en 44 jaar oud) die graag mee willen zingen in onze band en dezelfde soort muziek leuk vinden (pop/funk/soul/disco) als ons. We zijn al enige tijd samen en spelen o.a. veel nummers/covers van Scary Pockets, denk aan " I Wanna Dance With Somebody", "Let Me Love You", "American Boy", "Crazy" en "Back to … meer »

Joris

Drummer en zanger/zangeres Bluesrock gezocht

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 96x bekeken

Gitarist en Bassist (50+) zoeken zanger en/of zangeres en drummer om samen bluesrock te (leren) spelen. Wij hebben ervaring in jaren 80/ 90 rockcoverband maar willen ons ook richten op bluesrock vanaf jaren 70 (FWM, Clapton, Led Zeppelin, CCR, Stones, Hendrix, Black Crowes etc.). We hebben een aardig basisniveau maar kunnen en willen ook nog veel leren. Woon je in de regio Eindhoven, heb je een niveau … meer »

Stefan Maas

Gezocht spontaan zangduo ...

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 58x bekeken

Ik ben op zoek naar een gezellig en spontaan zangduo. Om moderne indie pop/folk akoestisch te coveren. Katie Melua, Amy Macdonald, The Corrs, dat genre. Jullie de zang (plus e.v. instrument als je dat wilt), ik op gitaar. Leeftijd 45+. Als vrijetijdsbesteding. Regio Eindhoven +40km. Wil je meer weten, hoor ik het wel (pb aub).

Alexander

Classic rockband zoekt snel in te passen zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 116x bekeken

Hallo zangeressen en zangers. Vanwege drukke werkzaamheden van onze zanger moeten we op zoek naar een nieuwe frontvrouw/man. Kun jij je vinden in Classic-rock van CCR tot aan de Dobbie Brothers en Steppenwolf dan willen we graag een keer een avond met je spelen om te kijken en luisteren of we goed aansluiten. Eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd. We repeteren in Amsterdam-Noord waar je goed kunt … meer »

Han Leunk

NEW Wave-band zoekt met spoed een Zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 112x bekeken

We zoeken met spoed nog een zanger met enige ervaring die onze band compleet maakt. Ons repertoire bestaat uitsluitend uit NEW WAVE-covers jaren 80 en 90, dus zeker geen uitstapjes naar andere muziekstijlen. Om een goede indruk te krijgen van ons repertoire, zijn dit enkele covers die we spelen: 1. The Cure: a Forest. 2. The Simple Minds: Sancrify Yourself 3. Depeche Mode: Enjoy the silence 4. … meer »

Bert

Zanger(s) gezocht voor Bigband Nightshift

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 128x bekeken

Zanger(s) gezocht voor Bigband NightshiftHeb je een vocaal bereik van een warme bariton tot en met een krachtige rock-tenor, dan is die rol je op het lijf geschreven. Het mogen ook 2 zangers zijn. Voor Bigband Nightshift is een bigband al lang niet meer alleen een speelstijl van een kleine 100 jaar geleden. We zijn veel meer dan dat. We hebben naast de traditionele big band- muziek nu ook veel aandacht voor moderne jazz, pop, soul, rock, … meer »

Muzikantenbank user Wim MuldersWim Mulders

Bassist, Toetsenist, Zanger gezocht

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 175x bekeken

Hallo muzikanten! Wij zijn Rumandaz, een gedreven band gevestigd in Zwolle, en we zijn op zoek naar medespelers die onze passie voor experimentele post-rock muziek delen en samen met ons willen creëren en optreden. Over ons: Onze band bestaat momenteel uit Jeroen op drums en Christiaan op gitaar. Samen zijn we vastbesloten om onze muzikale visie tot leven te brengen. Wekelijks komen we samen … meer »

Muzikantenbank user Jeroen SeegersJeroen Seegers