Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band op zoek naar ervaren creative gitarist!

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 246x bekeken

Hi gitaristen, wij zijn druk bezig met nummers schrijven en zijn nog op zoek naar een tweede gitarist. De nummers die wij maken hebben een tweede gitarist nodig omdat de gitaar partijen verschillend zijn van elkaar. Wij zijn op zoek naar iemand die goed is in gitaar partijen maken, creatief is, goed gitaar kan spelen en ook relaxt is om samen mee te werken. Wat ons doel is voor nu is dat wij een stuk … meer »

Muzikantenbank user Mischka de BoerMischka de Boer

Drummer gezocht in Provincie Groningen

Drummer gezocht in Groningen (Groningen) | 129x bekeken

Het amateurkwintet "Buona Sera" zoekt met spoed een beschaafde drummer, in bezit van eigen drumstel. Leeftijd rond 65 jaar. Het muziekgenre: jaren 50 en 60, bv Elvis Presley, Beatles , Roy Orbison, etc. Voor inlichtingen bel 0620292982 Jaap Vogelesang te Scheemda.

Jaap Vogelesang

Bandmates?

Bassist en Drummer gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 189x bekeken

Ik ben (bijna) 21, speel gitaar en schrijf wat  nummers. Mijn grootste inspiratiebronnen hierbij zijn punk/grunge bands als Mudhoney, Wipers, Flipper, Black Vlag, Bikini Kill, Nirvana, Melvins, Fugazi, ... Ik ben op zoek naar een bassist(e) en een drummer/drumster om samen een groep te vormen en veeeel muziek (/lawaai?) te maken. Ik heb best wat ambitie, in die zin dat ik met onze groep enorm graag … meer »

Muzikantenbank user Ine VanderplasschenIne Vanderplasschen

Band zoekt zanger(es) en lead gitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 268x bekeken

Beste muzikanten, 4KIX zoekt een nieuwe zanger(es) en een lead gitarist en als je na het lezen van deze advertentie geïnteresseerd bent dan kun je ons bereiken op: info.4kix@*****.com. De naam 4KIX betekent: “voor de lol”, en dat vat simpel samen waarom wij als een band muziek maken. Maar natuurlijk willen we ook dat onze muziek door zo veel mogelijk mensen gehoord wordt, of dit nu optredens … meer »

Muzikantenbank user Tim StanderTim Stander

Rock/funk zanger(es) gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 188x bekeken

Gelegenheidstrio (Gitaar/Bas/Drums) wil af en toe een keer repeteren in Jottem Wormerveer en mocht het wat worden wellicht later een keer gaan optreden. We zoeken een zanger of zangeres die van (hard) rock/funk/pop houdt en daarnaast in het bezit is van goeie stembanden. Wij zijn allen ervaren muzikanten en voorzien van een zeer goede drummer. Stijl denk aan: Black Crowes, Pearl Jam, RHCP, Mothers … meer »

Jaap

Gitaarmaatje gezocht

Gitarist gezocht in Limburg (België) | 172x bekeken

Gitaarmaatje gezochtHallo, ik woon in Heusden Zolder (Limb) ben 65 jaar , ben een 4 tal jaren geleden met tussenpozen gitaarles beginnen te volgen in groep, sinds een jaar geen les meer (Corona) en ben het beu alleen te spelen, welke beginner wil met mij éénmaal of meer per week wat oefenen, Bob Dylan, The Dubliners, Donovan,Johnny Cash enz.

Muzikantenbank user Julien DamsJulien Dams

Rock/Metalband zoekt Gitaristen

Gitarist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 225x bekeken

Rock/Metalband zoekt GitaristenWe zijn een net opgerichte band die bestaat uit een zanger, bassist en drummer. We zijn erg gemotiveerd om van dit project iets leuks en origineels te maken. De richting die we tot nu toe in gedachte hebben is Rock/Metal met hier en daar horror elementen. Bands die we goed vinden zijn onder andere; In This Moment, Rammstein, Disturbed, A7X Etc. Verder is onze regio is voorlopig in Gorinchem. Heb … meer »

Muzikantenbank user Nathan MasseNathan Masse

Vocalen m/v

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 621x bekeken

Vocalen m/vVoor onze rock formatie met uitsluitend eigen werk zijn wij op zoek naar een enthousiaste backing vocalist. We zijn allemaal ervaren muzikanten en hebben het nodige te bieden als we weer op het podium kunnen staan! We beschikken over een vaste ruimte en eigen geluidsinstallatie. We zoeken een gemotiveerde en gedreven vocalist met passie en toewijding. Een fijne aanvulling op ons muzikaal geheel die … meer »

gerard damen

Drummer gezocht!

Drummer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 305x bekeken

Wij zijn op zoek naar een drummer. Liefst met wat ervaring en uit omgeving van Nijmegen. Pak snel je laptop en mailen. We hebben een mooie repetitieruimte;) Tot ziens! Groet Harrie

Harrie Janssen Lok