Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

*GEZOCHT: achtergrond zangeres voor Tina Turner Coverband*

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 419x bekeken

Ben jij gepassioneerd over zingen en zoek je een leuke uitdaging met mij? Wij zijn een energieke Tina Turner Coverband die optredens verzorgt in Nederland en daarbuiten. Momenteel geniet ik met volle teugen van mijn rol als achtergrond zangeres, maar mis jou naast mij! Wil jij naast mij staan en samen een geweldige sound creëren, en vooral plezier hebben in wat we doen? Dan zijn wij op zoek naar jou! … meer »

Patricia

Veelzijdig, energieke zanger zoekt band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 494x bekeken

Veelzijdig, energieke zanger zoekt bandIk zoek muzikanten om mee te jammen en optreden. Zingen is voor mij een instrument, een vertaling van de energie van het moment. Ik speel ook piano/keybord, jam op viool en schrijf ook eigen materiaal. Ben veelzijdig, heb een flink bereik. Beetje Sting-achtige sound. Bariton met een flinke kopstem. Ik geniet van performen, heb enorm veel energie. Af en toe een gitaarsolo op viool erbij jammen. … meer »

Willem

Zanger/gitarist zoekt drummer en bassist

Overig zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 152x bekeken

Zanger/gitarist zoekt drummer en bassistHey, ik ben Ryan en ik zing en speel lead en slaggitaar. Ik zoek een drummer en een bassist. Ik schrijf eigen werk, dat is vrij stevig, ik speel ook shred solo's. Ik hou wel van allerlei stijlen. Heb zo'n 40 nummers klaar liggen met eigen songs & covers die in de kroeg leuk zijn om te doen. Ik heb ruime ervaring met optredens. Ik zit in de omgeving Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn. Mail … meer »

Rein

Bassist zoekt "steady rolling " pop/rockband

Overig gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 138x bekeken

Hello there, Stuwende en gedreven bassist zoekt een solide rock, bluesrock of poprock band om in te stappen. Omgeving Zaanstad/Amsterdam. Ben op zoek naar een "stevige" band met een mix van "up tempo" alswel "slow beat songs". Ben geen voorstander van het ellenlang "doodspelen" van nummers in een oefenruimte. Hebben jullie eigen werk ,...... dan is dat natuurlijk top. Een mix van eigen/ covers … meer »

Muzikantenbank user Frans HeyFrans Hey

The Dead Pony's zoeken Bassist

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 342x bekeken

The Dead Pony's zoeken BassistWij zijn The Dead Pony's, rock coverband met ervaring, hebben eigen oefenruimte in aalsmeer, willen graag weer optreden, zoeken bassist. Repetoir Skunk Anansie, Muse, Portishead, Stereophonics, Nirvana, Novastar, Coldplay etc. Bij ons gaat het vooral om de energie in de nummers. Wij zijn 45+ band, maar dat mag niet uitmaken, It's only Rock 'n Roll! ( En ja, wij weten dat het meervoud Ponies is, … meer »

Ron Tetteroo

Gitarist Zoekt Bandleden!

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 295x bekeken

Hee, Ik ben Fabian (16) en ik speel nu ongeveer 1,5 jaar gitaar. Ik ben er nu klaar voor om in een band te gaan spelen. De stijl van Queen vind ik het mooiste. Ook andere stijlen speel ik, denk dan bijvoorbeeld aan Guns N' Roses en ACDC. Lijkt je deze stijlen ook wat en ben jij een Drummer, Bassist, Vocalist of speel je een ander instrument? Stuur dan een mailtje naar: fabian.de.hartog@*****.com -Omgeving: … meer »

Fabian de Hartog

HUFTERS hebben een stem nodig

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 461x bekeken

Stevige en goed ingespeelde Rock band met ruime invloeden en eigen(zinnig) repertoire, zoekt een krachtige nieuwe stem. We repeteren één keer per week in Amsterdam. Soms een keer meer, gewoon omdat we het leuk vinden. Leeftijd geen bezwaar, wij zijn 50+. Ambities zijn te overzien: o.a. optreden, componeren en opnemen. Geen broodmuzikanten en geen beginners. Stuur een gemotiveerde mail met een … meer »

Martin Cramer

Gitarist zoekt muzikanten voor band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 292x bekeken

Hi, ik ben Elian 17 jaar en ik speel al 10 jaar gitaar en zit nu 5 maanden op zangles (of ik het goed kan geen idee) ik wil graag een Americana/ folk band oprichten in de stijl van Zach Bryan, the lumineers en noah kahan. Mij lijkt het leuk om en covers te doen en zelf nummers te maken en zeker ook op te treden Als je geïnteresseerd bent stuur me dan een appje: 0682295101 Mvg, Elian

Elian

Gitarist/ beginnend zanger zoekt band

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 171x bekeken

Hi, ik ben Elian 17 jaar en ik speel al 10 jaar gitaar en zit nu 5 maanden op zangles (of ik het goed kan geen idee) ik wil graag een Americana/ folk band oprichten in de stijl van Zach Bryan, the lumineers en noah kahan. Mij lijkt het leuk om en covers te doen en zelf nummers te maken en zeker ook op te treden Als je geïnteresseerd bent stuur me dan een appje: 0682295101 Mvg, … meer »

Elian