Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Blazers gezocht

Blazer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 197x bekeken

Voor een optreden met een gelegenheidsformatie op 30 juni as, zoek ik een trompetist, saxefonist en trobone speler m/v. Heb jij ervaring en kun jij max 8 nummers zelf uitzoeken,zelfstandig met 2 andere blazers nummers instuderen en dan max 1 of 2 keer met de hele band repeteren en dan gaan met die banaan dan nodig ik je graag uit om te reageren. Mvrgr GG 0641023561

Gerrie Den Daes

Muzikanten gezocht

Blazer en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 584x bekeken

Ik zangeres wilde graag een bandje oprichten in Groningen (omgeving). Met muziek uit 70/80 en een knipoog naar de blues. Denk hierbij aan… CCR, Bette Midler, Michael Jackson, Eric Clapton, James Brown etc. In No Time had ik iedereen al bijelkaar behalve een toetsenist(e) en eventueel een saxofonist. Ben jij toetsenist of speel je sax en heb je zin om je aan ons toe te voegen stuur mij dan … meer »

Jolanda

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Assen (Drenthe) | 190x bekeken

Beste muzikanten, Ik ben Julius (28 jaar) en ben op zoek naar een band in de regio Drenthe/Groningen. Zelf drum ik ruim 10 jaar en het lijkt me tof om in een band te spelen en wekelijks/maandelijks te repeteren. Ik speel graag rock/pop/punk maar sta ook open voor andere genres.

Julius

Rock gitarist gezocht (lead/solo)

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 541x bekeken

Rock gitarist gezocht (lead/solo)Ben jij die soulvolle, rockgitarist (solo/lead) die ons komt versterken? Wij, van de band Soundience (regio Arnhem), zijn op zoek naar een ervaren gitarist. We treden eens per 4/6 weken op en repeteren eens per 2/3 weken. We spelen overwegend eigen werk en vinden het leuk als je mee wilt/kunt schrijven aan nieuwe nummers. Stuur gerust een pb als je interesse hebt. Delen mag 😃 Live festival: https://youtu.be/k9NyP-KqdkQ?si=bR8dY1EBGKeyMPrt Promo: https://youtu.be/5E5bGvn3ccM?si=Q2io-KfGhqRIWqzH

Muzikantenbank user LarsLars

Toetsenist gezocht voor Coverband Sonic Summer jaren 60 & 70 repertoire

Toetsenist gezocht in Almere (Flevoland) | 366x bekeken

Coverband Sonic Summer zoekt een toetsenist. We spelen alleen zeer bekende songs uit jaren 60 en 70. We spelen geen GEEN stevige pop/rock/bluesmuziek, maar meest melodieuze luistersongs met een akoestische sound en harmonische meerstemmigheid. Zie een repertoirelijst op onze website www.sonicsummer.nl We zoeken iemand die als toetsenist naast de slaggitarist, bassist, drummer en de drie zangstemmen … meer »

Cor Kommers

Close Harmony

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 534x bekeken

Beste zangeres / zanger, Graag zou ik met enkele dames en heren een klein clubje vormen om close harmony te zingen. Een beetje in de stijl van de shorts van Anthony Gargiula ondanks dat ik wel wat ouder ben dan hij. Mijn idee is om met zo'n 4 a 5 personen populaire herkenbare muziek 3, 4 of 5 stemmig/ close harmony te zingen, zelf ben ik tenor. De muziek hoeven geen bestaande arrangementen … meer »

L

Classic rockband Sons of Revival zoekt drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 593x bekeken

Sons of Revival is een classic rockband met veel nadruk op de grote maar ook kleine klassiekers van artiesten zoals The Beatles, Rolling Stones, The Doors, The Eagles, JJ Cale, etc. Wij bestaan momenteel uit een zanger/gitarist, bassist, gitarist en toetsenist waarbij ook veel achtergrondzang wordt toegepast en de leeftijd zo rond de 55 schommelt. Wij willen graag een paar keer per jaar optreden, … meer »

Muzikantenbank user Bas SturkenboomBas Sturkenboom