Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 2x bekeken

Band gezochtHoi allemaal, Ik ben Ruth, 36 jaar en op zoek naar een band met wie ik symphonische metal kan zingen. Ik schrijf zelf muziek in die stijl, maar zing ook graag covers van bands als Nightwish, Within Temptation etc. Ik sta open voor beide opties: coveren of eigen werk, of een combi. Ik woon centraal in Nederland, heb eigen vervoer. Beschik ook over in ears en ik kan thuis opnemen.

Muzikantenbank user Ruth BootsmaRuth Bootsma

Bassist Gezocht

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 89x bekeken

Zanger-Gitarist zkt Bassist voor opstart nieuwe BluesRock band. (TRIO + aanvulling) Website, repertoire en eigen oefenruimte zijn aanwezig. wie-o-wie? Geen beginners.

BluesRock

Toetsenist zoekt zangeres voor composities stijl Enya

Toetsenist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 99x bekeken

Ik - Thijs, 42, wonend in Utrecht centrum - zoek een zangeres die graag wil samenwerken met een toetsenist om muziek te maken in de stijl van Enya. Langere tijd heb ik nauwelijks muziek gemaakt en heb er nu weer veel motivatie voor. Een aantal jaren heb ik klassiek pianoles gehad, in een pop- en metalband gespeeld, en les gehad in harmonieleer. Daarnaast heb ik een opleiding gedaan in studiotechniek. … meer »

Muzikantenbank user Thijs van der HaarThijs van der Haar

Toetsenist gezocht voor coverband

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 132x bekeken

Wij zijn op zoek naar die toetsenist die onze band compleet maakt! De muzikale basis is die herkenbare en vooral dansbare nummers uit de jaren ’80 tot heden. Juist die nummers waarvan we zien dat die ook echt aanslaan bij het publiek; funk, disco, pop, rock. Ben jij die toetsenist die ons kan verrassen met de lead partijen waar nodig, of subtiel invulling kan geven als less more is? Lees dan snel … meer »

Ronald Dunsbergen

Gitarist zoekt band of coverband ( Rock, Hard Rock, Metal )

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 153x bekeken

Gitarist zoekt band of coverband ( Rock, Hard Rock, Metal )Gitarist zoekt band ( Rock & Metal ) Ik ben een 39 jarige gitarist uit Overijssel en zoek een band of coverband waar op een gezellige en collegiale manier wordt samengewerkt. Ik zoek geen formatie waar alcohol of drugsmisbruik van de orde is, ben dan met dezelfde vaart ook weer weg. Het gaat mij puur om op een positieve en volwassen manier bezig te zijn met de muziek. Gemotiveerd en … meer »

ROKITZ

Coverband zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 158x bekeken

Coverband “Flashback” zoekt zanger!!!! Wij zijn op zoek naar een ervaren zanger, die samen met onze dynamische zangeres de frontpositie op de podia gaat innemen. “Flashback” is een coverband bestaande uit: Zangeres; drums; bas-, slag- en sologitaar;en keyboard … allemaal 50+, die lange tijd in diverse bands hun sporen hebben verdiend. Samen muziek maken; plezier hebben met elkaar en een … meer »

Muzikantenbank user Petra Willemse-BurgersPetra Willemse-Burgers

Muzikanten gevraagd voor nieuwe band in Veenendaal

Bassist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 149x bekeken

Beschrijving Wie zijn wij? Wij zijn een gitarist en percussionist die Nederlandse liedjes maken in een eigen stijl. We spelen alleen eigen werk. Wij hebben een oefenruimte in Veenendaal. Onze liedjes zijn theaterliedjes/luisterliedjes Wat willen we? Met elkaar liedjes bedenken, maken en ontwikkelen. Liefst meerstemmig. Je bent als het ware een deel van een kruidenrekje met … meer »

Muzikantenbank user Hans DekHans Dek

Drummer met vlieguren en passie gezocht voor Blues/Rockformatie!

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 208x bekeken

Marylebone is een Nederlandse Modern Rock/Blues-formatie bestaande uit de regio Utrecht met allemaal gepassioneerde muzikanten met een flink dosis ervaring in de muziekscene, festivals, Paradiso, Melkweg, radio, en meer…. Helaas heeft onze drummer aangegeven eind dit jaar te willen stoppen. Op goede voet, en met de commitment om alle staande optredens dit jaar te doen, tenzij we al bijtijds kunnen … meer »

Muzikantenbank user Maurice van WijkMaurice van Wijk