Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jazzband zoekt (Contra-)bassist

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 414x bekeken

Jazzband zoekt (Contra-)bassistCombo VerJAZZd (Zeist bij Utrecht) is een Jazz-kwartet en we zijn op zoek naar een Jazzy (Contra)bassist bij voorkeur staande bas, maar basgitarist is ook zeer welkom! Wie zijn we? Combo VerJAZZd bestaat uit toetsenist Harry, drummer Jan, contrabassist Ivo en zangeres Marie-Claire. Soms uitgebreid met een gast-saxofoniste en met geluidsman Paul. Wij zijn ervaren amateur jazz-muzikanten die … meer »

Muzikantenbank user Harry JuchHarry Juch

Pianist, bassist, drummer gezocht voor een leuke studenten band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 301x bekeken

Pianist, bassist, drummer gezocht voor een leuke studenten band!Heyhoi, Ik ben Medy (19 jaar) en ik ben opzoek naar een groepje jongeren die zingen en of een instrument bespelen. Ik zit al een tijdje op zangles en heb al ervaring met een band en ik heb daarnaast ook al podiumervaring! Het lijkt mij heel leuk om met wat studenten een popbandje op te starten. Ik ben zelf woonachtig in Apeldoorn, maar studeer in Utrecht dus alles in die omgevingen is prima! Ik speel … meer »

Medy

Wij zoeken een drummer!

Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 498x bekeken

Wij zoeken een drummer!Hi, we zijn met zijn vieren (zang, bas, piano, gitaar en gemiddeld 45 jaar oud) en spelen pop en rock (Amy Winehouse, Ilse de Lange, the Zombies, Daft Punk, dat werk). Vorige maand eerst concert gedaan in de nieuwe bezetting en dat ging beter dan we ooit gedacht hadden. Tijd voor de volgende stap: na 14 jaar ieder voor zich de maat te hebben bijgehouden, zijn we toe aan een drummer. Met een strak … meer »

Muzikantenbank user Marc WolteringMarc Woltering

ПDrummer gezocht voor Indierockband🥁

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 377x bekeken

Hallo allemaal! Wij zijn een redelijk beginnende band bestaande uit Jered (gitaar), Chris (gitaar), Brian (bas) en Romi (vocals) uit regio Utrecht. Beide gitaristen en de bassist hebben al heel wat ervaring met het spelen van gitaar/bas. We zijn op dit moment bezig met het maken van een setlist. Het genre dat gespeeld wordt, komt het meest overeen met Indie Rock. Denk hierbij aan nummers van … meer »

Chris van Iperen

Bassist zoekt rock/metalbandje

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 242x bekeken

Op zoek naar leuke mensen om lekker herrie mee te maken! Niet alleen maar geinteresseerd in herrie, maar wel met name in metal en rock in de brede zin. Fan van bands zoals linkin park, architects, avenged sevenfold, maar ook bijvoorbeeld muse, pink floyd, pearl jam, en nog veel meer :) Ik sta open voor van alles, en speel ook wel compleet andere genres dan waar ik naar luister. Ik zou bijv 1 keer per … meer »

jasmijn

Creatieve muzikanten gezocht!

Bassist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 244x bekeken

Voor een nieuw op te richten band zijn wij, Sander (drums) en Rindert (gitaar), op zoek naar een bassist en een toetsenist in de regio Utrecht of Amersfoort. Het doel is om pakkende, compacte eigen nummers te schrijven die qua stijl ergens liggen tussen pop, rock en progressive rock. Plan van aanpak: eerst instrumentaal samen op zoek naar een sound en zodra dat een richting krijgt op jacht naar een … meer »

Rindert Bul

Metaldrummer zoekt experimenteel prog rock/metal project rondom Utrecht!

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 232x bekeken

Metaldrummer zoekt experimenteel prog rock/metal project rondom Utrecht!Hallo allemaal! Ik ben Victor, 25 jaar en kom uit Nieuwegein. Ik ben drummer (heb ook wat gitaarkunstjes) en heb 6 jaar lang in een rock/metal coverband gespeeld. Hier speelde ik muziek van o.a. Sabaton, Black Sabbath, Pantera, Orange Goblin, Limp Bizkit, Muse, Motorhead en Sepultura. In mijn 6 jaar bij deze band heb ik mezelf technisch steeds meer ontwikkeld en heb ik interesse gekregen in veel … meer »

Muzikantenbank user VictorVictor

П🌟 Achtergrond Zangeres Voor TRIBUTEBAND 🌟🎤

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 372x bekeken

🎤🌟 GEZOCHT: ACHTERGROND ZANGERESSEN VOOR TRIBUTEBAND 🌟🎤 Ben jij gepassioneerd over zingen en zoek je een leuke uitdaging? Wij zijn een energieke tributeband met optredens in Nederland en daarbuiten. Momenteel geniet onze collega met volle teugen van haar rol als achtergrondzangeres, maar ze mist wel een collega naast haar. Wil jij naast haar staan en samen een geweldige sound creëren … meer »

Hildegard Smiet

Ervaren drummer zoekt band.

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 236x bekeken

Ervaren drummer zoekt band.Hi, Rolof hier. Ik ben een drummer van pak 'm beet 37 jaar. Ik zoek muzikanten in de omgeving Utrecht met ervaring in optreden en het wel en wee van een band. Ik kan best lekker spelen, heb meerdere albums opgenomen, heb voeling met andere instrumenten en harmonisch spelen, ik deed tours in binnen- en buitenland en nu vooral weer heel veel zin om te spelen! Ik oriënteer me breed en vooral … meer »

Muzikantenbank user Rolof GroothoffRolof Groothoff