Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Achtergrondzangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 266x bekeken

Hoi! Is er in de omgeving Haarlem/Alkmaar een swingende coverband die wat vocale ondersteuning kan gebruiken? Ik zing al heel wat jaren en word daar erg blij van! heb een aantal jaren in een pop-en soulkoor gezongen, en nu als backingvocaliste in een funk/soulband maar ik wil er heel graag nog een band bij, zodat ik elke week een repetitie heb. Mijn stemsoort is alt/hoge alt en hoewel ik een brede … meer »

Tamara Kamp

Bassist (m22) zoekt bandje!

Bassist zoekt band in Groningen (Groningen) | 178x bekeken

Mijn naam is Wouter en ik speel graag basgitaar. Ik zoek in omgeving Groningen wat mede hobby muzikanten rond de 20. Zelf ben 22. Lijkt me leuk om samen met een gitarist, toetsenist en drummer wat muziek proberen te maken. Ik ben het beginnerstadium zeker wel voorbij maar nog niet echt ervaren in samenspelen. Als iemand een keer wil jammen, laat maar weten!

Wouter

Drummer zoekt band/muzikanten

Drummer zoekt band in Hoogeveen (Drenthe) | 161x bekeken

Hallo, mijn naam is Rik, 20 jaar en drummer uit omgeving Hoogeveen. Ik ben opzoek naar een band of muzikanten om een band te vormen. Speel zelf graag classic rock, hard rock en grunge. Ben voorzien van eigen vervoer. Mocht je interesse hebben dan hoor ik dat graag! Rik 0612544204

RikT

Zangeres zoekt band of muzikus (gitaar?) voor vintage jazz/swing

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 263x bekeken

Gevorderde amateur zangeres met redelijk klassieke, vintage stem zoekt gitarist of klein bandje / combo / trio enz. voor ouderwetse vocal jazz (geen funk) in regio Den Haag / Leiden. Mijn inspiraties zijn bijv. June Christy, Helen Merrill, Anita O'Day, Annie Ross, Chris Connor, en qua formatie de Carte Blanche Jazz Band. Graag 50+ en zonder te hoge ambities, wel graag af en toe kleinschalig willen … meer »

Monika

Muzikanten voor jazz-funk band gezocht

Blazer, DJ en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 463x bekeken

Drummer en bassist zoeken andere muzikanten om een jazz-funk band in de breedste zin van het genre te beginnen. Eigen inbreng is dus welkom. Het is de bedoeling om een combinatie van eigen werk en covers te spelen, met een stimulerende mix van arrangementen en improvisatie. Denk: syncoperende grooves, verassende breaks, jazz-harmonieën, en spetterende solo’s. Dat alles met een lekkere pocket gespeeld. … meer »

Lieven Martens

Gezocht: toetsenist voor spetterend orkestavontuur

Toetsenist gezocht in Parkstad (Limburg) | 246x bekeken

Hey muzikale maestro's! Wij zijn op zoek naar een getalenteerde toetsenist om onze muzikale familie te versterken. Momenteel bestaan we uit een geweldige mix van saxofoons (heel het register!), 2 geweldige trompettisten, een ritmische drummer, een funky basgitaar, een krachtige tuba en een swingende trombone. Wat er nog ontbreekt? Juist ja, de magie van de toetsen! Ons repertoire is een feestelijke … meer »

Mark Strolenberg

Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 353x bekeken

I.v.m. vertrek van onze zangeres, zoeken wij met spoed vervanging. Onze oefenruimte is in Maarssen en wij oefenen op maandagavond. Bezetting: 3 gitaristen,toetsenist, drummer en zanger. Zangeres voor zowel lead als backing. Leeftijd vanaf 40+

Paul Overdiek