Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Veelzijdige toetsenist gevraagd

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 206x bekeken

Hoi, Onze band Estrela zoekt met spoed een toetsenist(e). Onze toetsenist/zanger heeft om gezondheidsredenen af moeten zeggen. Een bekende producer heeft zijn medewerking toegezegd en wil nummers met ons gaan opnemen in de Sound Vision Studios te Arnhem. Daarna worden de nummers aangeboden bij platenmaatschappijen waar de producer zeer goede contacten mee heeft. Onze muziek is op Soundcloud te beluisteren. … meer »

Muzikantenbank user Alfonso CorazonAlfonso Corazon

Gezocht muzikanten of coverband voor een band die wil gaan !!!!

Drummer zoekt band in Deventer (Overijssel) | 361x bekeken

Zoek een bestaande band of muzikanten om er 1 op te richten, genre rock, funk, uptempo. Elk optreden gaan en de boel op zijn kop zetten, met volle overtuiging iets brengen. Niet te veel geleuter, geen lange pauzes. Wel een setlist waarop men niet stil kan staan en waar wij ons op uit kunnen leven. Er mag best af en toe iets nederlands tussen zitten of wat tragers, maar voorkeur gaat uit naar gaan en … meer »

Rob

HUFTERS hebben een stem nodig

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 424x bekeken

Stevige en goed ingespeelde Rock band met ruime invloeden en eigen(zinnig) repertoire, zoekt een krachtige nieuwe stem. We repeteren één keer per week in Amsterdam. Soms een keer meer, gewoon omdat we het leuk vinden. Leeftijd geen bezwaar, wij zijn 50+. Ambities zijn te overzien: o.a. optreden, componeren en opnemen. Geen broodmuzikanten en geen beginners. Stuur een gemotiveerde mail met een … meer »

Martin Cramer

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Enschede (Overijssel) | 336x bekeken

Hai! Ik ben Roos en ik ben op zoek naar een leuke band in de omgeving van Overijssel, Hengelo/Enschede, evt. Deventer. Liefst met bandleden tussen de 30 en 55 jaar oud. Ik zing nog niet zo lang maar mijn zangcoach en omgeving zijn enthousiast 😊 en ik ben gedreven! Genre; pop, rock, country, ik heb een brede muzieksmaak! Ik woon zelf in Almelo, wekelijks repeteren is geen probleem, graag! Optredens … meer »

Roos

Studio Voices Vocal group breidt uit!

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 261x bekeken

Studio Voices Vocal group breidt uit!Creatieve vocal group heeft plaats voor mannen! Studio Voices is een jonge, creatieve a capella vocal group uit Utrecht met een goede balans tussen gezelligheid en ambitie. We richten ons op improvisatie, co-creatie en eigen nummers en hebben een verrassend repertoire: we zingen zachte ballads, groovy pop, verfijnde jazzharmonieën, harmonieuze klassieke stukken en bekende nummers die toch ineens … meer »

Studio Voices

Zangeres gevraagd

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 255x bekeken

Meesterwerk muziek westland waar 60+ muziek maken. Voor ons nieuwe project zoeken wij nog een zangeres met enige ervaring ( bv in een Koor ) . Elke woensdag morgen oefenen wij in NL3 in Wateringen gedurende 16 weken. Waarna een eidoptereden volgt . Hierbij staat plezier maken voorop . Zin en tijd ? Meld je aan en bel Gérard van Luijk op 0619629308

Gerard van Luijk

Zangeres gevraagd

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 312x bekeken

Wij zoeken voor onze allround coverband een zangeres / frontvrouw / party girl / (stem bereik alt+ / mezzo sopraan) voor zowel lead als backing vocal met ruime ervaring en repertoire kennis. Misschien bespeel je ook nog een bij instrument zoals gitaar keys of percussie o.i.d? Persoonlijke microfoon is zeer gewenst! Proactieve en vriendschappelijke houding, goede vocaliste, en uitstekende gear … meer »

roy janssen

(Drummer) en Bassist m/v gezocht voor eigen muziek

Bassist en Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 759x bekeken

Ben jij die (drummer) en of bassist die het leuk lijkt om met eigen muziek bezig te zijn en om samen nieuwe nummers te creëren? We zijn enthousiaste muzikanten, die de afgelopen jaren ontdekt hebben dat we goed zijn in het maken van eigen muziek. We zijn 2 gitaristen (m en v) en zangeres. Leeftijden tussen 40 en 50 jaar. Genre is nog een beetje een mix, maar richt zich op jaren 90 rock. We willen … meer »

Christel

Een extra dimensie aan jullie metalcore/punk band?

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 245x bekeken

Na jaren niet meer in een band te zingen, begint het langzamerhand toch wel weer te kriebelen. Echter heb ik niet meer zo'n zin om alle vocals op mijzelf te nemen en kan ik mijn stem nog niet op alle manieren inzetten die ik zou willen. Daarom ben ik op zoek naar een band die al een heavy vocalist heeft waar ik een extra dimensie aan kan toevoegen. Zelf ben ik beter in falsetto en overdrive/mixed … meer »

Jeske Dolmans