Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Veelzijdig, energieke zanger zoekt band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 471x bekeken

Veelzijdig, energieke zanger zoekt bandIk zoek muzikanten om mee te jammen en optreden. Zingen is voor mij een instrument, een vertaling van de energie van het moment. Ik speel ook piano/keybord, jam op viool en schrijf ook eigen materiaal. Ben veelzijdig, heb een flink bereik. Beetje Sting-achtige sound. Bariton met een flinke kopstem. Ik geniet van performen, heb enorm veel energie. Af en toe een gitaarsolo op viool erbij jammen. … meer »

Willem

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 284x bekeken

Hi, ik ben op zoek naar een gitarist voor een rock/pop band die ook wil werken aan eigen nummers. Ben je creatief, vaardig op de gitaar en ben je 20+? Stuur mij dan een bericht!

Muzikantenbank user Annette NiessenAnnette Niessen

Poporkest zoekt een leadgitarist

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 248x bekeken

Poporkest zoekt een leadgitaristFull Stage Collective uit regio Den Bosch is een amateurorkest dat bestaat uit 40 muzikanten en 6 vocals. Het orkest heeft een uiteenlopend repertoire van 400 nummers in vele stijlen en van alle tijden variërend van pop, rock, soul en jazz tot Nederlandstalig en prachtige ballads. Wij zoeken voor de ritmesectie een enthousiaste leadgitarist.

Frank Dirne

Zanger(es) gezocht, liefst iemand die (slag)gitaar speelt!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 272x bekeken

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste zanger/zangeres, het liefst iemand met al bandervaring en die ook 2e (slag)gitaar kan spelen. Wij spelen pop-rock, covers zoals Arctic Monkeys, the Whitest boy alive, Bloc Party, Foo Fighters, maar willen ook graag eigen nummers maken en opnemen. We repeteren wekelijks op woensdag avond bij MON in Groningen. We hebben als doel om 3-5 keer per jaar op te treden. … meer »

Lennart van der Burg

Gitarist zoekt Band

Gitarist zoekt band in Maastricht (Limburg) | 172x bekeken

Hey, Ik ben Pascal, 21 jaar, woon in Maastricht. Ik speel al een aantal jaar gitaar, voornameleijk op mijn slaapkamer :) Tot nog toe heb ik niet veel ervaring met samen spelen en wil graag muziek maken met andere muzikanten, mogelijk in een band. Ik speel voornamelijk elektrische en akoestiche gitaar, soms simple dingen op ukulele, basgitaar en piano maar daar ligt niet mijn vaardigheid. Mijn … meer »

Pascal Jacob

Drummer

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 242x bekeken

Warm bad voor drummer voor opstartend rock project. Affiniteit met Beatles is een plus, geen pré. Graag horen we van je als je 30+, gevorderd bent en ervaring hebt op het podium. Plezier hebben en iets goeds neerzetten!! Strak. Als je een overvloed aan energie hebt reageer gerust, ook als je twijfelt! Mvg

Wil

Drummer zoekt..

Overig gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 115x bekeken

Drummer 60+ is op zoek naar ontspannen Bluesmuzikanten. Na een tijdje still te hebben gestaan kan ik het blijkbaar toch niet laten en heb dus besloten op zoek te gaan naar een band welke een drummer te kort komt. Wat de regio betreft ben ik redelijk flexibel Zijn jullie op zoek dan hoor ik het graag

peet ka

Tango orkest zoekt contrabassist

Bassist en Overig gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 231x bekeken

Tango orkest zoekt contrabassistOrqesta Tipica Tango Pasion zoekt een contrabassist. We repeteren elke twee weken op zaterdagochtend in Tilburg, maar leden komen van ver buiten de regio. Onder leiding van onze Argentijnse orkestleider en bandoneonist Matias Pedrana spelen we traditionele en moderne tango's. Met een aantal optredens in het verschiet zoeken we met redelijke spoed een contrabassist die het liefst ook nog met een strijkstok … meer »

Koos Jansen