Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt bluesband

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 144x bekeken

Gitarist zoekt aansluiting bij bluesband. Heb eigen gear en vervoer. Heb lang in diverse coverbands gespeeld, laatste jaren in een bluesband. Met de bluesbsnd repeteren we maar 1 a 2x per maand. Daardoor heb ik tijd om er een extra band bij te hebben. Blues of bluesrock, geen rockcoverband. Zoekgebied, Tilburg/Waalwijken en ruime omgeving. Mail: heinvoogt@*****.nl

H. Voogt

Old school death metal band zoekt slag/sologitarist en zanger/frontbeest.

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 588x bekeken

Wij zijn een old school death metal band op zoek naar een tweede gitarist die zowel slag als sologitaar beheerst en een brulboei van een zanger die ook een waar podiumbeest kan zijn om de gelederen te versterken voor het maken van een vette bak grafkelderherrie en uiteraard optredens. We hebben al een zestal nummers tot onze beschikking en zijn druk bezig met de volgende nummers.Repetie op woensdagavond … meer »

Muzikantenbank user Tinus1978Tinus1978

Poporkest zoekt een leadgitarist

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 248x bekeken

Poporkest zoekt een leadgitaristFull Stage Collective uit regio Den Bosch is een amateurorkest dat bestaat uit 40 muzikanten en 6 vocals. Het orkest heeft een uiteenlopend repertoire van 400 nummers in vele stijlen en van alle tijden variërend van pop, rock, soul en jazz tot Nederlandstalig en prachtige ballads. Wij zoeken voor de ritmesectie een enthousiaste leadgitarist.

Frank Dirne

Lead-gitarist zoekt band!

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 121x bekeken

Hallo bands! Ik, professioneel lead-gitarist, ben op zoek naar een band. Ik hou van aparte genres en wil het liefst eigen werk spelen, maar als je interessante covers speelt ben ik ook zeker te porren voor een kennismaking. Ik ben in bezit van eigen vervoer en eigen gear. Ik ben benieuwd!

Bas